Video

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η σειρά που έκανε viral την Ελασσόνα (vid)

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Η σειρά που έκανε viral την Ελασσόνα (vid)
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα - Σεζόν 6: Μία ατάκα για την Ελασσόνα ήταν αρκετή για να πάρουν "φωτιά" τα σχόλια.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Στο τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, οι πρωταγωνιστές της κατάφεραν να κάνουν viral την Ελασσόνα. Θα αναρωτιέστε πως; Με μία και μόνο ατάκα. Η οικογένεια του ΠΑΟΚτζή Μπάμπη συζητούσε τις επιλογές για το Πάσχα, οι οποίες ήταν δύο, η Χαλκιδική και η Ελασσόνα. Εκεί οι ατάκες για την πόλη, πήραν κυριολεκτικά φωτιά… Όπως είδαμε στο επεισόδιο, η Ξένια και ο Μπάμπης θα κάνουν Πάσχα στην Χαλκιδική με τους γονείς της Ξένιας. Προκύπτει όμως ένα πρόβλημα. Ο μπαμπάς της Ξένιας δεν θέλει Χαλκιδική.

Ο Αλέξανδρος (Χρήστος Κοντογεώργης) και η Πιλάρ (Φαίδρα Χατζηκωνσταντή) κάνουν έκπληξη στον Ηλία κι έρχονται νωρίτερα για τις διακοπές του Πάσχα, με αποτέλεσμα να μάθουν επιτέλους για την εγκυμοσύνη της Καίτης. Τα όνειρα του Άγγελου για ένα ακόμα Πάσχα στην Κέρκυρα γκρεμίζονται, όταν η Βέλη του ανακοινώνει ότι λόγω διαβάσματος θα κάνουν Πάσχα στην Αθήνα. Η άρνηση της Αντιγόνης να έρθει για Πάσχα στο χωριό και η αντίθετη άποψη του Ρατζές, κάνουν τον Μηνά να συμπαθήσει, για πρώτη φορά, το σύντροφο της κόρης τους. Η Βούλα εκμεταλλεύεται δεόντως τη μεταστροφή του.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Πάσχα στην Ελασσόνα…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Σεζόν 6: Τα ζευγάρια της επιτυχημένης σειράς θα επιστρέψουν με νέες περιπέτειες μετά το Πάσχα. Ωστόσο το ερώτημα που βασανίζει τους τηλεθεατές είναι τι θα γίνει με την Κλέλια Ρένεση. H ηθοποιός σε λίγο καιρό θα πρέπει να εγκαταλείψει τη σειρά, καθώς πρόκειται να φέρει στη ζωή το παιδί της. Εύλογα γεννάται το ερώτημα για το τι θα γίνει με τον ρόλο της.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε την απάντηση λέγοντας: «Νομίζω πως θα υπάρχει και 7η σεζόν στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα. Πρέπει να δούμε πού θα φτάσει η σχέση με την Κλέλια. Σίγουρα θα λείψει για να γεννήσει αλλά θα έχουμε guest. Έχουμε προλάβει κι έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια, οπότε θα είναι λίγα αυτά που θα χρειαστούν να γίνουν κάποια guest. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα λείψει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments