Video

Survivor spoiler: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (vid)

Survivor spoiler: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (vid)
Survivor spoiler: Έγινε γνωστό τι θα δούμε στο επεισόδιο που θα προβληθεί στην Ελλάδα την Κυριακή του Πάσχα.

Survivor spoiler: Το reality επιβίωσης κάνει διακοπή για τις μέρες των γιορτών. Το παιχνίδι θα προβληθεί ξανά στη χώρα μας την Κυριακή του Πάσχα. Ωστόσο στην Τουρκία θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν πληροφορίες για το τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί αύριο Σάββατο (26/4) στην γειτονική μας χώρα.  Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα το τι αγώνισμα θα δούμε, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πρόκειται για ματς ασυλίας.

View this post on Instagram

Νέο επεισόδιο Survivor την Κυριακή του Πάσχα στις 20:50, στον @skaitv.gr! Stay tuned!💫 … #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @sakiswp @giorgoslianos.official

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler: Πιθανότητες για διπλό αγώνισμα

Αν τελικά επιβεβαιωθούν τα παραπάνω και έχουμε αγών ασυλίας, δεν αποκλείεται να είναι διπλό. Αυτό θα γίνει γιατί πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες πριν οι δυο ομάδες γίνουν οριστικά μια.

Όσο για το ποιος θα κερδίσει δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει και αγώνας με έπαθλο επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα για του Έλληνες παίκτες.

Περισσότερα νέα αναμένεται να υπάρξουν αύριο το βράδυ όταν το επεισόδιο θα έχει προβληθεί στην Τουρκική τηλεόραση. Τότε θα ξέρουμε σίγουρα τους νικητές, αλλά και τα έπαθλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments