Video

Το τερμάτισε: Το σποτ της χρονιάς είναι του υποψήφιου Δημάρχου Πάτρας (vid)

Το τερμάτισε: Το σποτ της χρονιάς είναι του υποψήφιου Δημάρχου Πάτρας (vid)
Ένα ακόμα επικό βίντεο υποψηφίου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Όσο πλησιάζει ο χρόνος που οι πολίτες θα κληθούν να πάνε στις κάλπες, τόσο περισσότερα πρωτότυπα σποτάκια υποψηφίων έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκειμένου το εκλογικό σώμα να πειστεί και να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη άποψη για το που τελικά θα ρίξει την ψήφο του. Ωστόσο, ένα από τα τελευταία που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δικαιολογημένα έχει γίνει viral καθώς είναι η πρώτη φορά που ακούμε δήμαρχο να… ραπάρει.

Ναι, δεν είναι ψέμα, αφού ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, Αλέκος Χρυσανθακόπουλος επινόησε έναν μοναδικό τρόπο για να γίνει αρεστός στους δημότες της Πάτρας, αλλά ειδικότερα στη νέα γενιά. Στο βίντεο λοιπόν του ενός λεπτού και 42 δευτερολέπτων ο κ. Χρυσανθακόπουλος αρχίζει τις ρίμες κάνοντας πολλούς ράπερ να έρχονται σε δύσκολη θέση ακούγοντάς τον, αφού το αποτέλεσμα δεν είναι άσχημο για έναν άνθρωπο που ραπάρει για πρώτη φορά στη ζωή του.

Από την μια λοιπόν οι νέοι της Πάτρας ενθουσιάστηκαν, ωστόσο οι μεγαλύτεροι διχάστηκαν. Το αποτέλεσμα του ραπ του κυρίου Χρυσανθακόπουλου θα το δείξει η κάλπη. Να αναφέρουμε, ότι ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος είναι πρώην βουλευτής τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

Δείτε το επικό βιντεάκι με τον  υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων να ραπάρει:

Ένα άλλο βίντεο που είχε προκαλέσει επίσης αίσθηση ήταν αυτό του Γιώργο Νυχτοπάτη, που κατεβαίνει στις εκλογές με το συνδυασμό «Συμμαχία Σερραίων», ως δημοτικός σύμβουλος.

Στο βίντεο ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εμφανίζεται να παίζει τάβλι με ένα φίλο του. Εκείνος του λέει ότι κουράστηκε με τις προεκλογικές υποσχέσεις. Ωστόσο ρίχνοντας μια ζαριά ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός λέει στην κάμερα χαρακτηριστικά: «Το τάβλι θέλει υπομονή και ο σταυρός κυνήγι».

  • Δείτε το απολαυστικό σποτάκι:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments