Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ Μεγάλη Παρασκευή 25/4

Ζώδια προβλέψεις: Ταρώ Μεγάλη Παρασκευή 25/4
Ζώδια προβλέψεις: Ερωτικές προβλέψεις ταρώ για όλα τα ζώδια.

Ζώδια προβλέψεις: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ της ημέρας για όλα τα ζώδια (26/4/19).

ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: η σελήνη

Η φαντασία και η δημιουργικότητά σας, θα κορυφωθούν! Όταν όμως πρόκειται για μικρές αυταπάτες που σέρνουν στην πραγματικότητα, να κοιτάτε στο φως. Το αιχμηρό μυαλό σας μπορεί να δει μέσα από μια ψευδαίσθηση…. σαν να είναι γραμμένο το μήνυμα, απλά και καθαρά πάνω στον τοίχο.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο διάβολος

Μπορεί να είναι δύσκολο όταν νιώθετε ότι έχετε μπει σε πειρασμό. Όλοι αποτυγχάνουμε μερικές φορές…. και με το να τα δώσετε όλα, σε μια ώθηση δεν σας κάνει αδύναμους. Σας προσφέρει εμπειρία, για το πώς να αποφύγετε αυτό που δεν θέλετε πια, στο μέλλον.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : η εγκράτεια

Αποδεικνύετε στους άλλους πως είστε, ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα με τις συνεισφορές σας. Μελετώντας προσεκτικά τα σχέδιά σας και δίνοντας όλα όσα έχετε, θα είστε πάντα ευπρόσδεκτοι και αξιοθαύμαστοι.

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα

Δεν τα παρατάτε εύκολα. Αν δεν υπάρχει καμιά ευκαιρία εκεί έξω , ίσως αποφασίσετε να προσπαθήσετε, για να δημιουργήσετε εσείς.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Ο τρόπος με τον οποίο ενεργείτε και μοιράζεστε τον χρόνο σας αποκαλύπτει σήμερα, τα συστήματα των αξιών σας.

Οι απαλές δεξιότητές σας και η ισχυρή προσωπικότητά σας, κάνουν σήμερα ένα νικηφόρο συνδυασμό.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : η δικαιοσύνη

Η ζωή δεν είναι δίκαιη για κάποιους ανθρώπους…. και μπορεί να το παρατηρήσετε και να αισθανθείτε σαν να θέλετε να βοηθήσετε.

Προσφέρετε μία φορά τη βοήθειά σας, αλλά μην πιέζεστε πάρα πολύ. Η προσφορά, δεν βοηθά μερικές φορές όταν γίνεται αναγκαστικά, μετά από μια απόρριψη

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 3 των πεντάκτινων

Μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο σας πιο αποτελεσματικά αλλάζοντας τον περιβάλλοντα χώρο εκεί που εργάζεστε. Ακόμα και ένα φυτό ή ένα μπουκέτο λουλούδια που μπορείτε να περιποιηθείτε μόνοι, θα σας δώσει μια αίσθηση ζωντάνιας.

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών

Ασχοληθείτε πνευματικά, με υψηλότερα πράγματα. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η πνευματική σας ενέργεια μπορεί να χωριστεί σε υποθέσεις, που δεν έχουν τόση σημασία όση νομίζετε. Ανακαλύψτε τον εαυτό σας, μέσα από το διαλογισμό και την προσευχή.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσος των ράβδων

Αφήστε την αγάπη να είναι το κεντρικό σας συναίσθημα, καθώς εργάζεστε σε ό, τι σας φέρνει χαρά. Και να επιδιώκετε το πάθος στα εργασιακά σας προγράμματα. Είναι υπέροχο να κάνετε την δουλειά που αγαπάτε. Τα χρήματα ήταν απλά το κίνητρο, για να ξεκινήσετε.

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : 2 των πεντάκτινων

Να είστε ένας ήπιος θεραπευτής. Επικοινωνήστε δυναμικά με τους γύρω σας, αλλά με μια μαλακή προσέγγιση. Οι στοργικές χειρονομίες και τα γραπτά μηνύματα , θα σας βοηθήσουν να πείτε όσα προσπαθείτε, χωρίς να ακουστείτε κακοί.

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των πεντάκτινων

Πάρτε το σώμα και το μυαλό σας σοβαρά. Καθώς μαθαίνετε να υποστηρίζετε την καλή υγεία, μπορείτε να αρχίσετε να αποφεύγετε τρόφιμα ή ποτά που δεν είναι υγιεινά, για να αυξήσετε τους κραδασμούς του εσωτερικού και του εξωτερικού σας σώματος.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : 5 των κυπέλλων

Ακούστε την εσωτερική φωνή σας για να μπορέσετε να αποκαλύψετε τα υλικά πράγματα με τα οποία είστε συνδεδεμένοι… Καθώς και τον τρόπο, που θα μπορέσετε να σβήσετε αυτά τα συναισθήματα, έτσι ώστε να εστιάσετε περισσότερο στον έρωτα και την πνευματική σας ανάπτυξη.

Πηγή: astro-live.gr.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments