Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/4/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/4/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή (26/4/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (26/4/19).

ζώδια κριός .

Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσαν να σε κάνουν να ονειρεύεσαι, αναφορικά με τις ερωτικές σου υποθέσεις, αυτό το διάστημα. Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο, να μη διασκεδάσεις με τις φανταστικές αντιλήψεις σου….και να ενδιαφερθείς περισσότερο για ό,τι είναι πραγματικό στη σχέση σου. Δε σ’ ενδιαφέρουν οι αδιάφορες κι επιφανειακές συζητήσεις. Οι σαφείς και γειωμένες προθέσεις, μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις πραγματική πρόοδο. Και αυτή, θα είναι μία από εκείνες τις στιγμές, που είναι χρήσιμο ν’ αφήσεις τα συναισθήματα, έξω από την εξίσωση.

ζώδια ταύρος

Μπορεί να υπάρχουν πολλά «αν » στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή, αλλά είναι απίθανο να ενδιαφέρεσαι για τις πιθανότητες.

Μάλλον θέλεις να εστιάσεις περισσότερο σ’ αυτά που είναι απτά…. και να ασχοληθείς με γεγονότα και όχι με έννοιες. Επειδή φτάνοντας στην ουσία της σχέσης σου, μπορεί ν’ αντιμετωπίσεις, μια αποκάλυψη.

Μαθαίνοντας περισσότερες πληροφορίες, θα απαντηθούν τα ερωτήματά σου. Και θα δοθεί μεγάλη ώθηση, στην αυτοπεποίθησή σου.

ζώδια δίδυμοι

Αν νιώθεις πως η αυτοπεποίθησή σου έχει τονωθεί ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, τότε ίσως θελήσεις να προσελκύσεις τον εραστή σου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή, στην εξωτερική σου εμφάνιση. Η παθιασμένη δύναμη που χρησιμοποιείς, μπορεί να είναι εξαιρετικά γοητευτική! Και αν είσαι επιφυλακτική ή ντροπαλή – πράγμα σπάνιο για δίδυμο- τότε μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να επιδείξεις τα προσόντα σου, και να στρέψεις τα μάτια και την προσοχή όλων, πάνω σου – με ευχάριστα αποτελέσματα!

ζώδια καρκίνος

Σου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον να παραμερίσεις σκέψεις κι ευθύνες που αφορούν τα επαγγελματικά σου για να εστιάσεις την προσοχή σου στο αντικείμενο του πόθου σου. Όμως τελικά θα συνειδητοποιήσεις πως έχει μια ατζέντα, που περιλαμβάνει τη συζήτηση για όλα αυτά που συμβαίνουν στον επαγγελματικό του κόσμο. Μην παραιτηθείς από το πάθος που σε σιγοκαίει, και «ξενερώσεις» εξαιτίας αυτού. Η ερωτική ατμόσφαιρα είναι σε αναμονή, αλλά μπορεί να χρειαστεί, να γίνεις για λίγο ένας καλός ακροατής.

ζωδια λέων

Θα αναρωτηθείς τι είναι αυτό που ωθεί τον εραστή σου, να δράσει ή να αντιδράσει με τον τρόπο που το κάνει. Ίσως όμως, να μην είναι σε θέση να καταλάβει το ιδιόμορφο «σήμα» που λαμβάνεις απ’ αυτόν. Μπορεί να είναι μια περίοδος, κατά την οποία είναι καλύτερα να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου. Επειδή το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, είναι λίγο χρονικό περιθώριο για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μια μικρή υποστήριξη με αγάπη από σένα, θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει το κλίμα, για μια συζήτηση, που θα αφορά το μέλλον της σχέσης σας.

ζώδια παρθένος

Αν νιώθεις ότι κάτι που αφορά τα ερωτικά σου περιβάλλεται από ένα σύννεφο σοβαρότητας, τότε χάρη στο γρήγορο πνεύμα ή την ικανότητά σου να βλέπεις τη χιουμοριστική πλευρά μιας κατάστασης…. θα σώσει την ημέρα. Η ανέμελη ατμόσφαιρα που δημιουργείς στη σχέση σου, είναι αυτό ακριβώς, που χρειάζεται. Δώσε σ’ αυτόν που αγαπάς την ευκαιρία να μιλήσει ανοιχτά…. επειδή αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, είναι να τον ακούσεις.

ζώδια ζυγός

Θα ανακαλύψεις, ότι ο εραστής σου, δεν μοιράζεται τις απόψεις σου για ένα συγκεκριμένο θέμα. Ειδικά αν υπερασπίζεσαι μια φιλανθρωπική υπόθεση. Ωστόσο, πρέπει να δεχτείς ότι δικαιούται να έχει την άποψή του, όπως κι εσύ τη δική σου. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις διαπραγματεύσεις γι’ αυτή τη μικρή διαφωνία. Επειδή οι περισσότερες συζητήσεις σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο θέμα στο μέλλον, θα σας βοηθήσουν να βρείτε ένα κοινό έδαφος, και δε θα βλέπετε τις διαφορετικές απόψεις σας, σαν μεγάλο πρόβλημα.

ζώδια σκορπιός

Από τη μία πλευρά, θα θελήσεις ν’ ανοιχτείς στον σύντροφό σου και να κάνεις τον εαυτό σου ευάλωτο….. κι από την άλλη θ’ ανακαλέσεις αμέσως αυτές τις σκέψεις, αν υποκύψεις σε κάποια ανεξήγητα αρνητικά συναισθήματα Μην κατηγορείς τη συζήτηση που κάνετε μεταξύ σας, επειδή σε οδηγεί σε άβολα εδάφη. Αν μη τι άλλο, αυτή πρέπει να συνεχιστεί…. με σκοπό να σε βοηθήσει να καταλάβεις, γιατί αισθάνεσαι έτσι όπως αισθάνεσαι. Κι ενδεχομένως να πετύχεις το κλείσιμο, όπου χρειάζεται.

ζωδια τοξότης

Μπορεί να αναρωτιέσαι αν αξίζει να αναστατώσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου, υποκινώντας μια αμήχανη συζήτηση με τον εραστή σου. Ωστόσο, η διστακτικότητά σου πηγάζει περισσότερο από το γεγονός πως δε θέλεις να δημιουργήσεις εντάσεις….κι όχι επειδή φοβάσαι, αυτού καθαυτού τη συζήτηση. Η πιο σωστή κίνηση αυτή τη στιγμή, θα είναι να είσαι ήρεμη, συμπονετική και να διατηρήσεις τα πράγματα σε αρμονία.

ζώδια αιγόκερως

Μπορεί να εκπλήξεις τον εαυτό σου…. καθώς και τον εραστή σου, από τις τεράστιες αλλαγές που θα κάνεις, για να τον εντυπωσιάσεις. Θα δημιουργήσεις μια γοητευτική ατμόσφαιρα για να του αποκαλύψεις την παιχνιδιάρικη πλευρά σου. Μπορεί να πέρασε αρκετό διάστημα, από τότε που ο εραστής σου σε είδε τόσο παιχνιδιάρα, και δεν θα αμφιβάλλει καθόλου ότι αποκαλύπτεις ξανά τον «πραγματικό» σου εαυτό. Αυτή η αυθεντική ερωτική σου προσέγγιση μπορεί να σας φέρει πιο κοντά, ώστε να μη χρειαστεί να προσπαθήσεις ξανά, μεμονωμένα.

Φωτογραφία: Pixabay

ζώδια υδροχόος

Εμπιστέψου το ένστικτό σου για ν’ αποφύγεις όποια κατάσταση μπορεί ν’ ανατρέψει τις ισορροπίες στη σχέση σου. Μπορεί να έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου, ποιο δρόμο θ’ ακολουθήσεις για την εξέλιξή της, που λειτουργεί και για τους δυο σας. Αλλά περισπασμοί και διακοπές μπορεί να προέλθουν από πηγές, που δεν πήγαινε το μυαλό σου. Μην επιτρέψεις στην απογοήτευση να αποτρέψει την πρόοδο που κάνεις και θέλεις να συνεχίσεις να κάνεις στα ερωτικά σου. Οι μικρές διαταραχές θα είναι σύντομες, για να τις αφήσεις να σε προβληματίζουν!

ζώδια ιχθύες

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αφήσεις τη φαντασία σου χαλαρή και να επιτρέψεις να λάμψει η δημιουργικότητά σου. Γιατί και τα δύο θα σου προσφέρουν κάτι ευχάριστο στις ερωτικές σου υποθέσεις. Μην αναλάβεις τεράστιες ευθύνες σε άλλες περιοχές της ζωής σου, ώστε να μην γίνουν εμπόδιο στην καθοδήγησή σου από τις παθιασμένες ιδέες σου. Άφησε το εμπνευσμένο και ρομαντικό πάθος σου να σιγοβράσει, γιατί θα γοητεύσεις τον εραστή σου, αν το εφαρμόσεις σωστά. Μία φανταστική και ειλικρινής κίνηση, θα μπορούσε να έχει βαθιές…… και ευχάριστα εκτεταμένες συνέπειες.

Πηγή: astrolive

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments