Αθλητισμός

ΑΕΚ: Επιστρέφει για Ντιένγκ η Ένωση

ΑΕΚ: Επιστρέφει για Ντιένγκ η Ένωση
Ο Αλιού Ντιένγκ βρίσκεται αρκετά ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Ο Αλιού Ντιενγκ έχει ξεχωρίσει ως υποψήφιος στόχος της ΑΕΚ για τον άξονα, με την Ένωση να βλέπει αρνητική την ομάδα του σε πρώτη φάση, αλλά να μην τα παρατά. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ “χτύπησε” την πόρτα της ομάδας του παίκτη, ωστόσο εκείνη είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της, αναπροσαρμόζοντας μάλιστα το συμβόλαιό του, που εκπνέει το 2020.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τομή” και με την ομάδα του, την MC Algier.

Ο Ντιενγκ, άλλωστε, ψάχνει το μεγάλο «βήμα» για την Ευρώπη και η ΑΕΚ μια σημαντική επένδυση για το μέλλον της. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, σύντομα να επανέλθει με καλύτερη πρόταση, ώστε να κερδίσει την υπογραφή του. Ωστόσο, η Ένωση εάν θέλει τόσο πολύ τον παίκτη πρέπει να βιαστεί.

Ο Αλιού Ντιένγκ


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος από το Μάλι φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της Λανς, η οποία επίσης ετοιμάζει πρόταση για την αγορά του.

Καταληκτικά, να αναφέρουμε πως το πράσινο φως έχει δώσει και ο Μανόλο Χιμένεθ για την απόκτηση του Αφρικανού μέσου. Παράλληλα μελετώνται και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση, ως εναλλακτικές επιλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments