Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αβέβαιο το μέλλον του Σάκχοφ

ΠΑΟΚ: Αβέβαιο το μέλλον του Σάκχοφ
ΠΑΟΚ: Ενώ η παρουσία του Σάκχοφ είναι θετική στην ομάδα των πρωταθλητών, το μέλλον του σε αυτή, παραμένει στον «αέρα».

Ο Εβγκέν Σάκχοφ αποτελεί αναμφίβολα τον ορισμό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή και η συμπεριφορά του στον ΠΑΟΚ το έχει δείξει αυτό. Σε 38 ματς φέτος, σημείωσε 4 γκολ, ενώ είχε και δύο ασίστ. Και ενώ η παρουσία του είναι θετική στην ομάδα των πρωταθλητών, το μέλλον του σε αυτή, παραμένει στον «αέρα».

Όπως αναφέρει η στήλη «παρασκήνια» στο Sportime, ο Εβγκέν Σάκχοφ ζήτησε από τον ΠΑΟΚ 500.000 ευρώ για να ανανεώσει με την ομάδα και του χρόνου. Από την μεριά της, η οικογένεια Σαββίδη μέχρι τώρα, δεν δείχνει θετική στο να δώσει τόσα χρήματα στον ποδοσφαιριστή. Έχοντας ξεπεράσει τα 30 του χρόνια, θεωρείται μεγάλο το ποσό που θέλει ο ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό υπάρχει σιγή από πλευράς διοίκησης. Αν έριχνε τις απαιτήσεις του λίγο, ίσως υπήρξε θετική εξέλιξη.

Με τα σημερινά δεδομένα όμως, μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να ψάχνει για νέο σταθμό στην καριέρα του. Τα 500.000 είναι πολλά κατά την εκτίμηση του Σαββίδη.

Κύπελλο Ελλάδος: Χωρίς οπαδούς κατά 99% ο τελικός

Ο τελικός για το Κύπελλο Ελλάδος όλο ένα πλησιάζει καθώς οι μέρες περνούν, ωστόσο πολλές απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα παραμένουν άγνωστες. Αρχικά, κανείς ακόμα δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Θα βρεθούν τελικά στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση; Ναι ή όχι; Σύμφωνα πληροφορίες λοιπόν, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το σενάριο που συγκεντρώνει συντριπτικά τις περισσότερες πιθανότητες, είναι να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, με παρουσία ελάχιστων ανθρώπων που θα προσέλθουν με προσκλήσεις.

Όπως γράφει το sportfm.gr, οι δύο φιναλίστ βέβαια, διατρανώνουν ότι θέλουν να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, αν και φοβούνται πιθανές τιμωρίες, ενώ και η αστυνομία φέρεται να έχει πει στην πρώτη σύσκεψη που έγινε ότι μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια ενός τελικού που θα έχει 15.000 κόσμο από την μία και άλλους τόσους από την άλλη.

Η πολιτεία, ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένη να ρισκάρει και όπως όλα δείχνουν οδηγείται στην απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός χωρίς κόσμο.

Φωτογραφία αρχείου

Κατά συνέπεια, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης δείχνει να προτιμά έναν τελικό χωρίς κόσμο, με το όποιο πολιτικό κόστος μπορεί να έχει αυτό σε προσωπικό επίπεδο, παρά να ρισκάρει ένα αιματοκύλισμα που μπορεί να οδηγήσει σε θύματα.

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί την εβδομάδα που έρχεται, μετά από συναντήσεις των αρμοδίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments