Αθλητισμός

Σοκαριστικός τραυματισμός στο ΑΕΚ-Μαδέιρα: Σωριάστηκε στο έδαφος παίκτης των Πορτογάλων (vid)

Σοκαριστικός τραυματισμός στο ΑΕΚ-Μαδέιρα: Σωριάστηκε στο έδαφος παίκτης των Πορτογάλων (vid)
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ελέντι Σεμέδο προκάλεσε ανησυχία στους συμπαίκτες του, αλλά και στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ένας σοκαριστικός τραυματισμός συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Μαδέιρα για τον δεύτερο ημιτελικό του Challenge Cup με την ΑΕΚ. Ο Ελέντι Σεμέδο της Μαδέιρα έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε. Και έμεινε αναίσθητος για μερικά λεπτά.

Η κατάσταση του Ελέντι Σεμέδο προκάλεσε ανησυχία στους συμπαίκτες του, αλλά και στους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι να του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες. Μετά από τρία λεπτά ο Σεμέδο σηκώθηκε και πήγε να εξεταστεί από τον γιατρό, ανακουφίζοντας φίλους, συμπαίκτες και αντιπάλους.

Δείτε το βίντεο από τον τραυματισμό:

Αποχαιρέτησε το όνειρο η ΑΕΚ – Ήττα από τη Μαδέιρα και αποκλεισμός

Την ήττα από την Μαδέιρα και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Challenge Cup στο χάντμπολ ανδρών, γνώρισε η ΑΕΚ. Μετά την ήττα στο πρώτο ματς με 27-22, έχασε και στον δεύτερο αγώνα από την πορτογαλική ομάδα με 30-22 μέσα στο ΟΑΚΑ και αποχαιρέτησε την διοργάνωση στην οποία πέρυσι ήταν φιναλίστ (ηττήθηκε στον τελικό από την ρουμανική Ποτάισα Τούρντα).

Μετά το αρχικό 3-3 και την ΑΕΚ να μην μπορεί να πάρει το προβάδισμα που θα της έδινε τη δυναμική για να μπορέσει να πάρει μπρος και να κυνηγήσει την ανατροπή της διαφοράς των πέντε γκολ στον πρώτο αγώνα, η πορτογαλική ομάδα έκανε ένα σερί με 4-0 για να ξεφύγει με 3-7 αρχικά και στη συνέχεια με 4-9, με αποτέλεσμα να βάλει την Ένωση να κυνηγά από την αρχή. Η ΑΕΚ έσφιξε για λίγο την άμυνα της για να φτάσει στο 9-12, όμως η χαμηλή για τα δεδομένα του ματς επιθετική συγκομιδή, έδωσε το δικαίωμα στους Πορτογάλους να είναι μπροστά με 13-9 στην ανάπαυλα.

Στην έναρξη της επανάληψης η Μαδέιρα, άνοιξε ακόμα περισσότερο τη διαφορά, για να φτάσει αρχικά στο 10-16 και στη συνέχεια να φτάσει σε μια διαφορά οκτώ τερμάτων σταθερά (14-22), ενώ προς το φινάλε του ματς προηγήθηκε και με εννέα γκολ (19-28) για να έρθει το τελικό 22-30.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments