Ελλάδα

Μπέττυ Μπαζιάνα: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιτάφιου στο Φόδελε

Μπέττυ Μπαζιάνα: Παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιτάφιου στο Φόδελε
Στην Κρήτη βρίσκεται για τις ημέρες του Πάσχα η Μπέττυ Μπαζιάννα.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (26/04), επέλεξε να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Επιτάφιου θρήνου, στο Φόδελε. Σύμφωνα με το cretalive.gr, η γυναίκα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα εθεάθη μεταξύ των πολλών πιστών που βρέθηκαν εκεί. Ο επιτάφιος στο Φόδελε είναι από τους πιο ξακουστούς στην Ελλάδα, αφού οι πιστοί τον ετοιμάζουν επί δύο μήνες.

Κι αυτό γιατί είναι κεντημένος με 110.000 χάντρες, χιλιάδες λουλούδια και καρφίτσες. Να αναφέρουμε, ότι η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Πληροφορίες από τοπικές ιστοσελίδες αναφέρουν ότι στο νησί αναμένεται να φτάσει σύντομα και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο αναχώρησε από την Κίνα, όπου και βρισκόταν.

Η Μπέττυ Μπαζιάνα στο αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού:

Βάση του Πρωθυπουργού και πάλι θα είναι τα Χανιά και το αγαπημένο του Ροδάκινο όπου θα καταλύσει για τις Άγιες Μέρες.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν θα επισκεφτεί κάποια σημεία του νησιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr το μόνο που φαίνεται να έχει « κλειδώσει» είναι μια επίσκεψη με το ελικόπτερο τη μέρα της Δευτέρας του Πάσχα στην περιοχή της Σητείας.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο κ. Τσίπρας, την Τρίτη 2 Μαΐου, θα βρεθεί στα Χανιά και συγκεκριμένα στις πληγείσες από τη θεομηνία περιοχές του νομού και θα ακολουθήσει η περιοδεία του στο νομό Ηρακλείου.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εγκαινιάσει και τον κάθετο οδικό άξονα Ηράκλειο – Μεσαρά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments