Ελλάδα

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 4χρονο παιδάκι

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 4χρονο παιδάκι
Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι με ένα αυτοκίνητο να παρασέρνει και τελικά να σκοτώνει ένα παιδάκι 4 ετών.

Απίστευτη τραγωδία στο Πόρτο Χέλι. Η τοπική κοινότητα είναι συγκλονισμένη από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην περιοχή. Την Μεγάλη Παρασκευή ένα παιδάκι μόλις 4 ετών έχασε τη ζωή όταν ένα αυτοκίνητο το παρέσυρε και τελικά το σκότωσε. Σύμφωνα με το “korinthostv” πρόκειται για ένα παιδί από την Σομαλία που διέμενε μαζί με τους γονείς του του σε ξενοδοχείο της περιοχής της Ερμιονίδας μαζί με άλλους πρόσφυγες.

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Έτσι έφυγε το 4χρονο παιδάκι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το παιδάκι έφυγε από την επίβλεψη των γωνιών του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο δρόμο. Εκεί μια ηλικιωμένη δεν μπόρεσε να αντιδράσει και το παρέσυρε. Δυστυχώς όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς ήταν ήδη αργά για το παιδάκι. Η ηλικιωμένη ήταν σε κατάσταση σοκ μετά το περιστατικό, αλλά θα πρέπει να περάσει από το αστυνομικό τμήματα της περιοχής. Οι αρχές της Ερμιονίδας θα ξεκινήσουν προανακριτική έρευνα προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση.

Αυτό το τραγικό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στα πολλά που έχουν γίνει τελευταία με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά προσφύγων. Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες άλλο ένα παιδί μεταναστών άφησε την τελευταία του πνοή στην Θεσσαλονίκη. Τότε μια μεταλλική πόρτα είχε πέσει πάνω στο άτυχο παιδάκι με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments