Διεθνή

Serial killer της Κύπρου: Εντοπίστηκε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη – Αυτό είναι το 7ο θύμα του «Ορέστη»

Serial killer της Κύπρου: Εντοπίστηκε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη – Αυτό είναι το 7ο θύμα του «Ορέστη»
Serial killer της Κύπρου: Μέσα στη βαλίτσα εικάζεται ότι βρίσκεται σορός ή σοροί θυμάτων του 35χρονου ίλαρχου.

Serial killer της Κύπρου: H ρομποτική κάμερα με την οποία γίνεται έρευνα στο “Κόκκινη Λίμνη” στη περιοχή Μιτσερού στη Κύπρο εντόπισε μία βαλίτσα. Ο 35χρονος ίλαρχος είχε αναφέρει στην αστυνομία ότι πριν πετάξει τα θύματα του τα έβαζε σε βαλίτσες. Ως εκ του του εικάζεται ότι ίσως οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται μπροστά στην ανεύρεση κάποιου ή κάποιων εκ των πτωμάτων που αναζητούνται.

Στη “Κόκκινη Λίμνη” είχε αναφέρει ότι είχε πετάξει την 31χρονη Maricar από τις Φιλιππίνες και την 36χρονη Florentina μαζί με την 8χρονη κόρη της Elena από την Ρουμανία. Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων μετέφεραν στην “Κόκκινη Λιμνη” τον 35χρονο Νίκο Μεταξά για να κάνει εκ νέου υπόδειξη των σημείων που πέταξε τα τρία πτώματα. Στο σημείο βρίσκεται και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Μια 30χρονη γυναίκα από το Νεπάλ, η Khadka Anu, είναι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το 7ο θύμα του “Ορέστη”.

Η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε την Μεγάλη Πέμπτη στο πεδίο βολής της Ορούντας στην Κύπρο, μετά τις υποδείξεις του serial killer. Η άτυχη γυναίκα από το Νεπάλ την οποία ο ίδιος ο 35χρονος δράστης, κατονόμασε στις ιδιόχειρες του καταθέσεις ως Κάχτα Ανου, σύμφωνα με ασφαλείς πήγες είναι η κοπέλα που ποζάρει στο φακό, στο λιμάνι Λάρνακας στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Khadka Anu είχε εξαφανισθεί από τη Λευκωσία πριν από ένα περίπου χρόνο. Οι φίλοι της κατήγγειλαν την εξαφάνισή της στο προξενείο του Νεπάλ στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο σπίτι της βρίσκονταν τόσο τα προσωπικά της αντικείμενα όσο και το διαβατήριό της.

Τα ιδιόχειρα σημειώματα του serial killer

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ανανέωσε την Παρασκευή για άλλες 8 ημέρες την κράτηση του 35χρονου Ιλαρχου της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε 7 ανθρώπους, ανάμεσά τους 2 ανήλικα κορίτσια ηλικίας 6 και 8 χρονών.

Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε ότι ο 35χρονος serial killer ομολογεί τα φρικιαστικά εγκλήματά του με ιδιόχειρες καταθέσεις. Μάλιστα, σε αυτές τις σημειώσεις του, ο Ιλαρχος αποκάλυψε πως ένα από τα θύματά του, το πέταξε σε λάκκο στην Ορούντα. Πρόκειται για την Κάτχα Ανού, από το Νεπάλ, σύμφωνα με την ομολογία του.

Στις σημειώσεις που ζήτησε και έγραψε ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος κατέγραψε σε 10 σελίδες τους φόνους και των 7 θυμάτων του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments