Μedia

La Casa De Papel: Nairobi η Βασίλισσα του χορού (vid)

La Casa De Papel: Nairobi η Βασίλισσα του χορού (vid)
La Casa De Papel: Η Nairobi είναι χωρίς αμφιβολία η Βασίλισσα του χορού.

Το La Casa De Papel κατάφερε να απασχολήσει αρκετό κόσμο όταν ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix. Η Ισπανική σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία και θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν. Μάλιστα οι πληροφορίες μιλάνε και για τέταρτο κύκλο που είναι προγραμματισμένος.

Ο χρόνος για την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς μετράει αντίστροφα και το Netflix φροντίζει να μας δίνει μικρά αποσπάσματα από το τι πρόκειται να δούμε. Ένα από τα βιντεάκια είναι αφιερωμένο στην Nairobi. Έναν από τους πιο δυναμικούς χαρακτήρες της σειράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

¿A quién más le gustaría estar de fiesta con estos dos? 💃🏽🕺🏼 . Who else here would like to be partying with these two? 💃🏽🕺🏼 . Quem mais queria curtir com esses dois? 💃🏽🕺🏼

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel) στις

La Casa De Papel: Η…Βασίλισσα Nairobi

Στο βιντεάκι που ανέβασε η παραγωγή της σειράς δείχνει μια σκηνή από την τρίτη σεζόν. Σε αυτή δείχνει την Nairobi να χορεύει. Μάλιστα, την έχει ανακηρύξει “Βασίλισσα του χορού”. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Nairobi μας δείχνει τις ικανότητες του στο χώρο. Και στις πρώτες δυο σεζόν έδειξε σε αρκετές περιπτώσεις πως μπορεί να κουνήσει το κορμί της στο ρυθμό της μουσικής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Dancing queen 💃🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη La Casa de Papel (@lacasadepapel) στις

H τρίτη σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στις στις 19 Ιουλίου 2019 αποκλειστικά στο Netflix. Οι φίλοι της σειράς τον περιμένουν με αγωνία, καθώς στο τέλος της δεύτερης σεζόν όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments