Μedia

MasterChef: Κουνάει μαντίλι ένας από τους τρεις κριτές

MasterChef: Κουνάει μαντίλι ένας από τους τρεις κριτές
Το MasterChef θα πρέπει να διαχειριστεί την αποχώρηση ενός από τους τρεις κριτές του.

Το MasterChef είναι το κορυφαίο πρόγραμμα που παίζει αυτή την περίοδο στην Ελληνική τηλεόραση. Αρκετός κόσμος έχει αγαπήσει τον φετινό κύκλο του reality μαγειρικής και τους παίκτες του. Η αναγνωρισιμότητα είναι μεγάλη και ανοίγει πολλές πόρτες.

Όχι μόνο για τους διαγωνιζόμενους, αλλά και για τους κριτές. Η επιτυχία μπορεί να είναι μεγάλη, ωστόσο τα γυρίσματα είναι χρονοβόρα και απαιτητικά. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος κριτής αποχωρεί από το παιχνίδι εξαιτίας του φόρτου εργασίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όσο το #MasterChefGR πλησιάζει προς το τέλος του, οι απαιτήσεις αυξάνονται. Ποια θα είναι η τελική 8άδα του διαγωνισμού; Ανακαλύψτε το απόψε. @starchanneltv #StarChannelTv @scontizas @chef_koutsopoulosleonidas @ioannidispanos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

MasterChef: Ποιος κριτής θα πει αντίο

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Έθνος” ένας από τους κριτές έχει ενημερώσει την παραγωγή πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Φυσικά όχι άμεσα, αλλά με το τέλος του φετινού κύκλου.

Ένας από τους τρεις κριτές πιστεύει πως η επιτυχία του reality είναι ευχάριστη, ωστόσο υπάρχουν πράγματα στην καριέρα του που έχουν μείνει πίσω εξαιτίας της συμμετοχής του. Ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση, αλλά όλα συνηγορούν για διαζύγιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δοκιμή ξεκινάει! Ποιος έχει κάνει το πιο ευφάνταστο και νόστιμο πιάτο; #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Αν τελικά επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω τότε οι παραγωγοί θα πρέπει να βρουν μια λύση. Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που να θέλει να συμμετάσχει, αλλά η επιλογή του δεν θα παρθεί γρήγορα. Δεν αποκλείεται αυτό να οδηγήσει το STAR να βάλει στη θέση του MasterChef τη Φάρμα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το reality μαγειρικής θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δείκτες μέσα στο 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments