Μedia

Survivor: Ατάκες φωτιά από πρώην παίκτη του παιχνιδιού

Survivor: Ατάκες φωτιά από πρώην παίκτη του παιχνιδιού
Survivor: Ένας πρώην παίκτης του reality επιβίωσης κατακεραύνωσε τους συμπαίκτες του.

Survivor: Στον φετινό κύκλου του reality επιβίωσης υπήρξε ένας παίκτης που ήταν ιδιαίτερα αντιπαθείς στο τηλεοπτικό κοινό. Αυτός ήταν ο Τόνι που προκάλεσε πολλές εντάσεις στο διάστημα που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που κόντεψε να πιαστεί στα χέρια με τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του. Μάλιστα, όταν τελικά αποχώρησε έγινε…γλέντι στο Twitter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι παίκτες αγωνίζονται απόψε για ένα ξεχωριστό έπαθλο, ενώ στο “Πες το Αλλιώς” τους περιμένουν ο Σάκης και ο Γιώργος, για ένα taboo δίχως προηγούμενο! Stay tuned!🙌 … #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr @sakiswp @giorgoslianos.official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Survivor: Τα καρφιά του Τόνι

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό “ΈθνοςTV” ο ιδιόρρυθμος παίκτης μίλησε με σκληρά λόγια για ορισμένους από τους πρώην συμπαίκτες του.

Με ποιους παίκτες ήρθατε πιο κοντά; Αυτός που ήρθα πιο κοντά ήταν ο Βασίλης Βασιλικός, με τον οποίο στην αρχή είχαμε ένταση, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσα ότι είναι ένα παιδί με πολύ καλή ψυχή. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα έκανα παρέα και εκτός Survivor. Θα ήθελα να συναντήσω ακόμη τον Βασίλη Σίμο, όπως και τη Ρία.

Σε ποιους δεν θα θέλατε να πείτε ούτε καλημέρα; Ο Κυριάκος και η Δήμητρα σίγουρα. Είναι άνθρωποι τοξικοί. Αν τους έβλεπα στον δρόμο δεν θα γυρνούσα το κεφάλι.

 Υπήρχαν ειδύλλια στο παιχνίδι; Σίγουρα κάτι θα υπήρχε, αλλά δεν ασχολούμαι με το τι κάνει ο ένας με τον άλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments