Video

Survivor spoiler: Αγώνας ασυλίας γεμάτος εντάσεις (vid)

Survivor spoiler: Αγώνας ασυλίας γεμάτος εντάσεις (vid)
Survivor spoiler: Ένας αγώνας ασυλίας θα προβληθεί την Κυριακή 28/4 στο reality επιβίωσης.

Survivor spoiler: Αυτές τις μέρες το reality επιβίωσης έχει σταματήσει να προβάλλεται για τις γιορτές. Ωστόσο συνεχίζει να παίζει κανονικά στην Τουρκία που δεν γιορτάζει το Πάσχα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πληροφόρηση για το τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Πάσχα. Τελικά επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τους παίκτες να δίνουν μάχη για αγώνα ασυλίας λίγο πριν την οριστική ένωση των ομάδων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νέο επεισόδιο Survivor την Κυριακή του Πάσχα στις 20:50, στον @skaitv.gr! Stay tuned!💫 … #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @sakiswp @giorgoslianos.official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Survivor spoiler: Έρχεται ασυλία

Οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως αν γίνει τελικά αγώνας ασυλίας, αναμένεται να είναι διπλός. Αυτό θα γίνει για να τρέξουν οι διαδικασίες για να προχωρήσει το παιχνίδι στην ένωση των δυο ομάδα. Τότε το reality επιβίωσης θα γίνει καθαρά ατομικό.

Όσο για το ποιος θα κερδίσει δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει και αγώνας με έπαθλο επικοινωνία με τα αγαπημένα πρόσωπα για του Έλληνες παίκτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αύριο οι δύο ομάδες διεκδικούν την πολυπόθητη ασυλία! Stay tuned!🔥 … #SurvivorGR #Survivor2019 #SkaitvGR @skaitv.gr @sakiswp @giorgoslianos.official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Το συγκεκριμένο επεισόδιο θα προβληθεί σήμερα το βράδυ στην Τουρκία. Οπότε, σήμερα το βράδυ ή το πρωί της Κυριακής θα ξέρουμε οριστικά ποια ομάδα θα πάρει την ασυλία. Από το βίντεο πάντως φαίνεται ότι ο στίβος μάχης είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments