Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Άλλος ένας τίτλος κατέληξε στη Βαρκελώνη

Μπαρτσελόνα: Άλλος ένας τίτλος κατέληξε στη Βαρκελώνη
Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε άλλο ένα πρωτάθλημα και επιβεβαίωσε την κυριαρχία της στην Ισπανία.

Η Μπαρτσελόνα έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Ισπανία. Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να σάρωσε τα πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στη Λα Λίγκα τα πράγματα ήταν διαφορετικά.

Από την αρχή της σεζόν οι “μπλαουγκράνα” ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η αδυναμία της Ρεάλ να είναι ανταγωνιστική και η περιορισμένων δυνατοτήτων Ατλέτικο, έκαναν τη δουλειά του Μέσι και της παρέας του ευκολότερο.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στέφθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί σεζόν, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να θέλει μετά τη La Liga να πετύχει το πολυπόθητο tremble, με την κατάκτηση του Copa Del Rey και φυσικά του Champions League.

Μπαρτσελόνα: Άλλο ένα πρωτάθλημα στην συλλογή

Οι Καταλανοί διανύουν μία φανταστική χρονιά και στο πρωτάθλημα με τον Λιονέλ Μέσι να είναι σε απίθανη κατάσταση «τελείωσαν» τη δουλειά με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι πανηγυρισμοί έχουν ξεκινήσει στη Βαρκελώνη, όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ, αφού η Μπάρτσα μεσοβδόμαδα δίνει την πρώτη «μάχη» με τη Λίβερπουλ για την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τους μπλαουγκράνα, όμως είναι ξεκάθαρο πως η παρέα του Μέσι σκοπεύει να κατακτήσει τα πάντα. Φυσικά, δεν αργεί και ο τελικός Κυπέλλου κόντρα στην Βαλένθια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments