Αθλητισμός

Λεβαδειακός: Αβέβαιο το μέλλον της ομάδας

Λεβαδειακός: Αβέβαιο το μέλλον της ομάδας
Ο Λεβαδειακός περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας του.

Ο Λεβαδειακός δεν θα συμμετάσχει του χρόνου στην Super League. Φαντάζει σαν ψέμα, αλλά η ομάδα της Βοιωτίας δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί καμία συγκυρία για να παραμείνει στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υπάρχει ένα παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ που θα είναι και το τελευταίο για τους “πράσινους” στην μεγάλη κατηγορία. Οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι έχουν σκοπό να κάνουν στη νέα σεζόν που θα τους βρει στην Football League.

Λεβαδειακός: Αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα

Το Sportime αναφέρει ότι είναι αβέβαιο το τι θα γίνει. Αν θα μπουν χρήματα για να ανέβει αμέσως η ομάδα στην Super League. Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: Οι Βοιωτοί θα δώσουν το ματς με την ΑΕΚ στο γήπεδό τους και στη συνέχεια θα αρχίσει ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα. Το ερώτημα, όμως, ένα είναι. Ποιος ο στόχος στο εξής;

Θα μπουν χρήματα ώστε να επιστρέψει η ομάδα άμεσα; Υπάρχει αυτή η διάθεση από τον Γιάννη Κομπότη; Και όλα αυτά σε μία κατηγορία που φαίνεται πως θα είναι αρκετά δυνατή.

Εκείνο που μοιάζει βέβαιο είναι πως θα έχουμε το καλοκαίρι των μεγάλων αλλαγών. Πολλοί είναι εκείνοι που θα χαιρετήσουν. Πρώτος ο Νίκος Καραγεωργίου. Θα ακολουθήσουν και παίκτες. Γίνεται να αντέξει ο Λεβαδειακός τη νέα χρονιά συμβόλαια όπως των Μαρκόφσκι και Νανζίς; Με τίποτα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments