Αθλητισμός

Λιντς – Άστον Βίλα: Γκολ παρωδία στο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ (vid)

Λιντς – Άστον Βίλα: Γκολ παρωδία στο ντέρμπι της Τσάμπιονσιπ (vid)
Στο Λιντς – Άστον Βίλα συνέβησαν μερικά από τα πιο απίθανα περιστατικά στην φετινή Τσάμπιονσιπ.

Το Λιντς – Άστον Βίλα ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για την γηπεδούχο ομάδα που ήθελε τη νίκη για να έχει ελπίδες για απευθείας άνοδο. Η πίεση που ένιωσαν οι παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα για το αποτέλεσμα ήταν μεγάλη κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Σε μια φάση που ένας παίκτης της Βίλα ήταν στο έδαφος τραυματίας, οι ποδοσφαιριστές της Λιντς δεν σταμάτησαν το παιχνίδι. Σαν να μην έφτανε αυτό πέτυχαν και το γκολ που θα μπορούσε να τους χαρίσει τη νίκη. Ακολούθησε το πανδαιμόνιο στο γήπεδο. Μάλιστα η ένταση δεν έλειψε και από τους δυο πάγκους.

 Λιντς – Άστον Βίλα : Χαμός σε γήπεδο και πάγκους

Οι παίκτες της Άστον Βίλα ήρθαν στα χέρια με τους αντιπάλους τους, ενώ κάποιοι από αυτούς έπεσαν πάνω στον διαιτητή για να διαμαρτυρηθούν. Μόλις ο Μαρσέλο Μπιέλσα κατάλαβε τι έχει γίνει ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δεχτούν γκολ χωρίς να κάνουν τίποτα.

Εκείνοι τον άκουσαν, ισοφαρίστηκαν και τελικά δεν μπόρεσαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στην αναμέτρηση. “Το Αγγλικό ποδόσφαιρο είναι γνωστό για το Fair Play. Οπότε κι εμείς τους δώσαμε το γκολ.” θα δηλώσει μετά το παιχνίδι ο Αργεντινός.

Πάντως μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο διαιτητής του παιχνιδιού. Εκείνος είναι αυτός που αποφασίζει πότε πρέπει να σταματήσει το παιχνίδι. Θεωρητικά οι παίκτες της Λιντς δεν έκαναν κάτι κακό. Απλά η κίνηση τους ήταν κατά του fair play.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments