Αθλητισμός

Νεϊμάρ: Επιτέθηκε σε οπαδό αντίπαλης ομάδας (vid)

Νεϊμάρ: Επιτέθηκε σε οπαδό αντίπαλης ομάδας (vid)
Ο Νεϊμάρ ήταν εκτός εαυτού μετά την ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν και επιτέθηκε σε οπαδό της αντίπαλης ομάδας.

Ο Νεϊμάρ άφησε την Μπαρτσελόνα για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν με ένα σκοπό. Να μπορέσει να γίνει ο απόλυτος σταρ μιας ομάδας. Αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει στην Βαρκελώνη από τη στιγμή που έπεσε πάνω στην εποχή του Λιονέλ Μέσι.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ήδη δυο χρόνια στο Παρίσι. Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να πάρει ισάριθμα πρωταθλήματα σε μια λίγκα που η διαφορά δυναμικότητας είναι χαοτική. Στο Τσάμπιονς Λιγκ που αποτελεί και τον μεγάλο πόθο της ομάδας, βρίσκει κάθε χρόνια έναν απίθανο τρόπο για να μείνει έξω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ninguém gosta de perder, eu então … quem me conhece sabe o quanto sou competitivo e o quanto a derrota me abala. Mas perder faz parte da vida de um atleta, nos faz crescer, nos faz pensar, nos faz MELHORAR. Feliz de poder voltar a jogar, de voltar a fazer gol e me sentir bem dentro de campo, mas o sentimento maior hoje é de tristeza. 🙏🏽

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) στις

Νεϊμάρ: Η απώλεια του Κυπέλλου έπεσε βαριά

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε φτάσει στον τελικό του Γαλλικού Κυπέλλου με αντίπαλο την Ρεν. Οι καλοπληρωμένοι αστέρες των Παριζιάνων έχασαν τελικά άλλον ένα τίτλο μέσα στη σεζόν. Αυτό έκανε έξαλλους τους ποδοσφαιριστές του Τόμας Τούχελ.

Ο Νεϊμάρ ήταν πιο αναστατωμένος από όλους. Κατά τη διάρκεια που οι συμπαίκτες του ανέβαιναν στο βάθρο για να πάρουν τα μετάλλια του ηττημένου, ο Βραζιλιάνος είχε επεισόδιο με φίλαθλο της Ρεν. Ο οπαδός φέρεται να μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον Μπουφόν.

https://youtu.be/9tLJvyIz52I

Όταν έφτασε κοντά του ο Νεϊμάρ του φώναξε “μάθε να παίζεις ποδόσφαιρο”. Αυτό εξόργισε τον έμπειρο επιθετικό που έσπρωξε τον φίλαθλο της Ρεν. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα δεν ξέφυγαν περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments