Ελλάδα

Πάσχα 2019: Ακρωτηριάστηκαν δύο έφηβοι από βαρελότα το Μεγάλο Σάββατο

Πάσχα 2019: Ακρωτηριάστηκαν δύο έφηβοι από βαρελότα το Μεγάλο Σάββατο
Και το Πάσχα του 2019 δεν έλειψαν οι σοβαροί τραυματισμοί ατόμων από βαρελότα.

Πάσχα 2019: Δύο έφηβοι, στην Κω και στην Αίγινα, τραυματίστηκαν σοβαρά από βαρελότα κατά τους εορτασμούς της Ανάστασης, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Ο ένας 14χρονος στην Κω τραυματίστηκε από έκρηξη βαρελότου κατά την Ανάσταση, στην Κέφαλο. Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Άμεσα, έγινε αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις για να σωθούν τα δάκτυλά του.

Επιπροσθέτως, στο  Παίδων βρίσκεται και άλλος ένας 14χρονος από την Αίγινα, ο οποίος τραυματίστηκε με παρόμοιο τρόπο και μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο του Λιμενικού από το νησί στο νοσοκομείο στην Αθήνα, όπου καταβάλλονται προσπάθειες να σωθούν τα δάκτυλά του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάσταση και στις δύο περιπτώσεις κρίνεται από τους γιατρούς ιδιαίτερα δύσκολη.

Eurokinissi – Φωτογραφία αρχείου


Για άλλη μια χρονιά, τα τραγικά περιστατικά είναι πολλά, αφού εκτός από τους τραυματισμούς των δύο νεαρών, την ζωή τους έχασαν και αρκετοί άνθρωποι σε τροχαία δυστυχήματα.

Συγκεκριμένα, το Μεγάλο Σάββατο μια 62χρονη έχασε την ζωή της στην Κρήτη καθώς οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, ενώ και ένα 62χρονος σκοτώθηκε επίσης σε τροχαίο στην Κρήτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments