Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Χαλάει ο καιρός μέχρι την Πρωτομαγιά – Δείτε αναλυτική πρόβλεψη και χάρτες

Πρόγνωση καιρού: Χαλάει ο καιρός μέχρι την Πρωτομαγιά – Δείτε αναλυτική πρόβλεψη και χάρτες
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού μέχρι την Πρωτομαγιά (01/05).

Πρόγνωση καιρού: Η Κυριακή του Πάσχα (28/4) ήταν ηλιόλουστη σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν σύντομα το συγκεκριμένο σκηνικό θα αρχίσει να υποχωρεί, αφού έρχονται βροχές, αλλά και ισχυρές καταιγίδες. Παρακάτω ακολουθεί αναλυτική πρόγνωση του καιρού με χάρτες  για την Δευτέρα του Πάσχα (29/4), την Τρίτη (30/4), αλλά και την Πρωτομαγιά (01/5).

  • Ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα: Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις με 4 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός την Τρίτη, 30 Απριλίου

Στα δυτικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

Ο καιρός την Πρωτομαγιά

Στα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις και στα ανατολικά από νότιες 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

Αναλυτικά όλα τα νέα για την εξέλιξη του καιρού στην ειδική κατηγορία του pagenews.gr εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments