Διεθνή

Serial killer της Κύπρου: “Γι’ αυτό σκότωσα τα δύο κοριτσάκια” – Η κυνική ομολογία του (vid)

Serial killer της Κύπρου: “Γι’ αυτό σκότωσα τα δύο κοριτσάκια” – Η κυνική ομολογία του (vid)
Δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους όσα είπε ο 35χρονος serial killer της Κύπρου στην αστυνομία.

Μονάχα σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας για τον serial killer της Κύπρου, ο οποίος σκότωσε εφτά άτομα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα παιδιά. Συγκεκριμένα, μετά από την ανάσυρση της πρώτης βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, όπου ο 35χρονος “Ορέστης” αποκάλυψε πως πέταξε εκεί τρία από τα 7 θύματά του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha αποκάλυψε τον λόγο που ο serial killer σκότωσε και τα δύο παιδιά ηλικίας 6 και 8 ετών.

Αναλυτικότερα, όταν οι Κύπριοι αξιωματικοί τον ρώτησαν για ποιο λόγο σκότωσε τα δύο παιδιά, την 8χρονη Elena Natalia Bunea και την 6χρονη κόρη της Marry Rose, Sierra, η κυνική απάντηση που έλαβαν από τον 35χρονο ήταν «γιατί με είδαν».

Το κοριτσάκι της 36χρονης γυναίκας από τη Ρουμανία τον είχε δει όταν πήγε στο σπίτι της και έτσι φέρεται να τους είπε: «Δεν ήθελα να ρισκάρω αν αποκαλυφθεί το έγκλημά μου να με αναγνωρίσει και να πει στους αστυνομικούς ποιος είμαι».

O 35χρονος serial killer


Όσον αφορά το κοριτσάκι της γυναίκας από τις Φιλιππίνες, τη Sierra, εκείνη δεν τον είχε δει όταν μπήκε στο σπίτι αλλά επειδή ήθελε να μεταφέρει το πτώμα της μητέρας του σε βαλίτσα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν ήθελα να ρισκάρω να με δει το παιδί».

Σημειώνεται πως ο serial killer ομολόγησε στους αστυνομικούς πως οι τρεις σοροί που πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη ο 35χρονος Ίλαρχος φέρεται να ανήκουν στην 36χρονη Ρουμάνα Livia Florentina Bunea, στην 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea και στην 30χρονη Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments