Μedia

MasterChef: Ατάκες φωτιά από πρώην παίκτρια για την Σπυριδούλα

MasterChef: Ατάκες φωτιά από πρώην παίκτρια για την Σπυριδούλα
MasterChef: Μία πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής μίλησε για την συμβίωση της με την Σπυριδούλα.

Στο φετινό MasterChef υπάρχουν παίκτες που έχουν κερδίσει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται ο Χρήστος, ο Ζαχίρ και ο Παντελής. Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν πολλές συμπάθειες.

Αν ρωτήσετε κάποιον που βλέπει τον διαγωνισμό μαγειρικής, ποιος είναι ο πιο αντιπαθής παίκτης σίγουρα θα σας απαντήσει ότι αυτή είναι η Σπυριδούλα. Η παίκτρια από τον Βόλο είναι εξαιρετική μαγείρισσα ωστόσο έχει κατηγορηθεί για αλαζονική συμπεριφορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Εύα είναι αυτή που αποχωρεί από το #MasterChefGR απόψε. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

MasterChef: “Δεν μπορούσα να μείνω με την Σπυριδούλα”

Η Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Νιόβη Καραπιπέρη αποκάλυψε ότι ήταν δύσκολη η συμβίωση με την Σπυριδούλα.

Από τους συμπαίκτες σας, ποιος ήταν ο πιο δύσκολος στη συγκατοίκηση;

Γενικώς, δεν ήρθα πολύ κοντά στα παιδιά, για πολλούς λόγους. Μεγαλώνοντας στο εξωτερικό, σκέφτεσαι αλλιώς και λειτουργείς λίγο διαφορετικά. Με άτομα που προκαλούσαν ένταση ήταν πιο δύσκολη η συμβίωση, οπότε θα έλεγα τη Σπυριδούλα, γιατί ήθελε πάντα να μιλάει και να βγαίνει μπροστά. Επίσης, έβλεπα ότι υπήρχαν συγκρούσεις ανάμεσα στην Άλκηστη και σε άλλα παιδιά, αλλά εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα μαζί της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πώς αισθάνονται Σπυριδούλα και Εύα για την επόμενη ομαδική δοκιμασία; #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Βλέποντας την αντιμετώπιση που είχαν όσοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τη 2η ευκαιρία, σκεφτήκατε «καλύτερα που δεν μπήκα»;

Πιστεύω πάρα πολύ στη μοίρα. Και πιστεύω πως ότι είναι το πεπρωμένο σου θα έρθει. Απογοητεύτηκα μεν που δεν ξαναμπήκα, γιατί πιστεύω ότι θα είχα μια εικόνα του πώς παρουσιάζονται τα πράγματα έξω και θα ήμουν πιο προετοιμασμένη για το ριάλιτι μπαίνοντας για δεύτερη φορά. Ο χαρακτήρας μου δεν θα άλλαζε. Θα ήμουν και πάλι χαμηλών τόνων, δεν θα έκραζα κανέναν για να πάρω δημοσιότητα. Θα λειτουργούσα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και ίσως αυτό δεν ταιριάζει στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οπότε δεν μετανιώνω. Αν ήταν να γίνει, θα γινόταν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments