Αθλητισμός

Μοναδικό βίντεο: Ο youtuber Κιέραν Μπράουν «ξεγύμνωσε» Μπέκαμ, Μέσι και Τσάμπι Αλόνσο (vid)

Μοναδικό βίντεο: Ο youtuber Κιέραν Μπράουν «ξεγύμνωσε» Μπέκαμ, Μέσι και Τσάμπι Αλόνσο (vid)
Μοναδικό βίντεο από τον Κιέραν Μπράουν που εξηγεί πως κάνουν τα κόλπα οι διάσημοι ποδοσφαιριστές.

Μοναδικό βίντεο: Kατά καιρούς έχουμε δει απίθανες διαφημίσεις και βίντεο με ποδοσφαιριστές που κάνουν μαγικά με την μπάλα στα πόδια, τα οποία φαντάζουν αδύνατα ακόμα και για την κλάση τους. Όλοι έχουμε δει το διάσημο βίντεο του Ντειβιντ Μπέκαμ, ο οποίος σουτάρει 3 μπάλες σε μία παραλία και όλες καταλήγουν μέσα σε κάδους.

Επίσης το βίντεο με τον Τσάμπι Αλόνσο, όσο ήταν εκείνος στην Μπάγερν, στο οποίο κάθεται και διαβάζει ένα βιβλίο και ταυτόχρονα κάνει “αγγελάκια” με την μπάλα, χωρίς να την κοιτάει. Τα βίντεο αυτά φαίνονται τόσο αληθινά. Και όταν μιλάμε για παίκτες του βεληνεκούς του Μπέκαμ, του Τσάμπι Αλόνσαο, του Μέσι και του Ρονάλντο, δεν είναι εύκολο να τα αμφισβητήσεις.

Όμως τελικά όλα τα παραπάνω είναι απλά προϊόν πολύ καλού photoshop.

O youtuber Κιέραν Μπράουν εξηγεί και… ξεμπροστιάζει τα κόλπα των διάσημων αστεριών του ποδοσφαίρου. Με ένα πολύ ενδιαφέρον και διδακτικό βίντεο ο Μπράουν εξηγεί πως δημιουργήθηκαν τα fake κόλπα των σούπερ σταρ της μπάλας σε διαφημίσεις και όχι μόνο. Αυτά που αναρωτιέσαι αν όντως συμβαίνουν ή έχουν ”πειραχτεί” από υπολογιστές.

Έτσι, έρχεται ο Κιέραν Μπράουν, γνωστός frestyler να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει. Δείτε τον στο κεντρικό βίντεο να μιμείται τα ”κόλπα” μερικών από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, όπως τους Ντέιβιντ Μπέκαμ, Οσκαρ, Μεσούτ Εζίλ, Λιονέλ Μέσι, Τσάμπι Αλόνσο και Ιλκάι Γκιντογκάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments