Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κοινή επιθυμία με Φορτούνη για παραμονή

Ολυμπιακός: Κοινή επιθυμία με Φορτούνη για παραμονή
Ο Ολυμπιακός έχει κοινή επιθυμία με τον Κώστα Φορτούνη να συνεχίσουν την συνεργασία τους και τα επόμενα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει δυο χρόνια μακριά από το πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή και πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να γίνει με τον Κώστα Φορτούνη σε ρόλο ηγέτη. Τον τελευταίο καιρό οι δυο πλευρές έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την περαιτέρω συνεργασία τους.

Το συμβόλαιο του Έλληνα χαφ ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και οι Πειραιώτες θέλουν να τον κρατήσουν μέχρι το τέλος της καριέρας του στην ομάδα. Σύμφωνα με το gavros.gr οι δυο πλευρές έχουν κοινή επιθυμία να συνεχίσουν μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Well done team.happy for my first hat-trick !! #keepgoing

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fortounis (@kfortou7) στις

Ολυμπιακός: Μιλάει με Φορτούνη για να τα βρουν

Το δημοσίευμα του gavros.gr αναφέρει: ” Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποιεί μια φανταστική σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο αρχηγός εκτός από τα τέρματα που έχει σημειώσει με τα «ερυθρόλευκα» σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει και αρκετές ασίστ μοιράζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Είναι γνωστό ότι είναι κοινή επιθυμία τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ίδιου του Κώστα Φορτούνη ώστε οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Συνεχίζουμε!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fortounis (@kfortou7) στις

Βέβαια ο αρχηγός έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως δήλωσε και πριν από αρκετές ημέρες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» θέλει να παραμείνει στον Πειραιά για πολλά χρόνια ακόμα. Και φυσικά το ίδιο επιθυμούν και οι ερυθρόλευκοι”,αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments