Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Έτσι παραμένει στους Πράσινους ο Καμπετσής

Παναθηναϊκός: Έτσι παραμένει στους Πράσινους ο Καμπετσής
Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον 20χρονο παίκτη.

Ο Αργύρης Καμπετσής έχει πραγματοποιήσει μια μέτρια σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ούτε αρνητικός ήταν βέβαια, αλλά ούτε πρόσφερε τα αναμενόμενα. Όμως υπάρχουν κι άλλα πράγματα που μετρούν σε έναν ποδοσφαιριστή. Και μετρούν στην τελική σούμα, για το αν θα παραμείνει στην ομάδα ή όχι, ένας ποδοσφαιριστής.

Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο Καμπετσής, έχει κερδίσει πολλούς πόντους. Στην περίφημη «αξιολόγηση» του Παναθηναϊκού, για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι όχι, ίσως υπάρξουν εκπλήξεις, όπως αναφέρει το Sportime. Ο νεαρός επιθετικός, με 3 γκολ και μία ασίστ σε 23 ματς φέτος, δεν κερδίζει πόντους αγωνιστικά.

Τους κερδίζει όμως με την όλη συμπεριφορά του. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν το παλεύει. Όπως και ότι είναι υποδειγματικός στα αποδυτήρια. Επαγγελματίας. Και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο. Ειδικά για τον Νταμπίζα που έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον 20χρονο παίκτη.

Παναθηναϊκός: Οριστικοποιεί το μπάτζετ και φουλάρει για Τσιλιανίδη και Μάζουρεκ

Είναι δύο περιπτώσεις που φαντάζουν ιδανικές. Και λόγω συμβολαίων, αφού αυτά τελειώνουν τον ερχόμενο Ιούνιο, άρα ο Παναθηναϊκός μπορεί να τους πάρει ως ελεύθερους. Και λόγω ηλικίας, συνδυάζοντας νεανικότητα και εμπειρία. Στα 24 ο Τσιλιανίδης, στα 25 ο Μάζουρεκ. Αυτοί οι δύο είναι οι μεγαλύτεροι μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού από την ελληνική αγορά.

Είναι οι δύο που ο Δώνης έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας και ο Νταμπίζας έχει κάνει ήδη την προεργασία μαζί τους, στέλνοντας τους το… μήνυμα πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται γι’ αυτούς. Και αυτό το ενδιαφέρον θα μετουσιωθεί και σε επίσημη πρόταση όταν οριστικοποιηθεί το μπάτζετ της επόμενης περιόδου.

Όπως αναφέρει to10.gr, o Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να τα πει με τον Γιάννη Αλαφούζο αμέσως μετά τις μέρες του Πάσχα, με σκοπό να οριστικοποιηθεί το μπάτζετ της επόμενης περιόδου και να μπορεί από εκεί και πέρα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού να κινηθεί και να μιλήσει με ατζέντηδες και παίκτες έχοντας και τα οικονομικά δεδομένα στα χέρια του.

Έτσι κι αλλιώς, τα συμβόλαια που θα κληθεί να δώσει ο Παναθηναϊκός στους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές δεν ξεπερνούν το… ταβάνι των πράσινων. Ο Μάζουρεκ με ένα συμβόλαιο που δε θα ξεπερνά τις 200.000 ευρώ μπορεί να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Ο Τσιλιανίδης είναι επίσης εντός των οικονομικών δυνατοτήτων του τριφυλλιού, θα μεγαλώσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και είναι ένας παίκτης στα χαρακτηριστικά που αναζητεί ο Δώνης. Ταχύς, καλός στο ένας εναντίον ενός, που πατάει περιοχή και μπορεί να σκοράρει. Τη φετινή σεζόν μετράει 34 συμμετοχές, με 4 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Μάζουρεκ έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για να ανεβάσει επίπεδο τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού και δεδομένα μπορεί μαζί με τον Μπουζούκη να δημιουργήσουν μια πολύ απρόβλπετη και άκρως επικίνδυνη μεσαία γραμμή για τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments