Αθλητισμός

Σκληρές εικόνες από το τροχαίο της Αλάνιασπορ με θύμα τον Σουράλ (vid)

Σκληρές εικόνες από το τροχαίο της Αλάνιασπορ με θύμα τον Σουράλ (vid)
Σκληρές εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας από το αυτοκίνητο που μετέφερε τους παίκτες της Αλάνιασπορ με θύμα τον Σουράλ.

Σκληρές εικόνες από το όχημα που μετέφερε τους παίκτες της Αλάνιασπορ που στοίχισε τη ζωή στον Τζουσέφ Σουράλ. Νωρίτερα μέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως το όχημα της Τουρκικής ομάδας είχε τροχαίο ατύχημα με τραγική κατάληξη.

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής είχε υποστεί πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς και εσωτερική αιμοραγία. Αυτά ήταν αρκετά για να του στερήσουν τη ζωή. Ο 28χρονος σκοτώθηκε, όταν ο οδηγός του mini-bus που μετέφερε 7 ποδοσφαιριστές της ομάδας αποκοιμήθηκε.

Συγκλονισμένος ο Τζαβέλας με Σουράλ: «Απίστευτο πραγματικά. Καλό Παράδεισο Ιωσήφ»

Ο Γιώργος Τζαβέλας δεν μπορεί να πιστέψει το θάνατο του του συμπαίκτη του στην Αλάνιασπορ, Γιόζεφ Σουράλ, στο τραγικό δυστύχημα που συνέβη στην Αλάνιασπορ. «Ο Θεός να δίνει δύναμη κ να προστατεύει τα αγγελούδια σου, τη γυναίκα και όλη σου την οικογένεια! Απίστευτο πραγματικά. Καλό Παράδεισο Ιωσήφ», έγραψε στο instagram ο Έλληνας αμυντικός, που ήταν εκτός αποστολής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Θεός να δίνει δύναμη κ να προστατεύει τα αγγελούδια σου,τη γυναίκα και όλη σου την οικογένεια!Απίστευτο πραγματικά.Καλο Παράδεισο Ιωσήφ. #josefsural

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Tzavellas (@tzavellasg) στις

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκαν και οι υπόλοιποι έξι ποδοσφαιριστές. Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Τζάλμα Κάμπος που μέχρι το καλοκαίρι άνηκε στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments