Ελλάδα

Αρκάς: Το τελευταίο του σκίτσο δεν έχει σχέση με την πολιτική αλλά προκαλεί “χαμό”

Αρκάς: Το τελευταίο του σκίτσο δεν έχει σχέση με την πολιτική αλλά προκαλεί “χαμό”
Ο Αρκάς αυτή τη φορά αποφάσισε να αφήσει λίγο στην άκρη τα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Ο Αρκάς τελευταία μας έχει συνηθίσει σε καυστικά σκίτσα τόσο για τα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό στερέωμα της χώρας, όσο και ξεχωριστά για τον Αλέξη Τσίπρα. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα σκιτσάρει παίρνοντας έμπνευση από τον Έλληνα πρωθυπουργό, προκαλώντας διθυραμβικά σχόλια για τα δημιουργήματά του. Πολλοί μάλιστα τον κατηγόρησαν ότι πλέον η δουλειά του είναι κατευθυνόμενη.

Ωστόσο, αυτή τη φορά άφησε για λίγο στην άκρη την πολιτική και σκίτσαρε κάπως διαφορετικά. Στο τελευταίο το σκίτσο παρουσιάζει την κλασική του φιγούρα με δύο μαχαίρια καρφωμένα στην πλάτη. Στο γραφείο υπάρχει ένα σημείωμα το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: “Αυτοκτονώ και αφήνω την περιουσία μου στους αδελφούς Ποντιάδη”.

Δείτε το σκίτσο του Αρκά:

Η ανάρτηση του Αρκά στο Facebook:

Ωστόσο, και αυτό το σκίτσο του δεν έμεινε ασχολίαστο αφού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Facebook. Πολλοί έγραψαν ότι πρόκειται για ένα σκίτσο που συνάδει με τον ρατσισμό, ενώ χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης έγραψε χαρακτηριστικά: “Αρκούλη μήπως λέω ,μήπως να αρχίσεις να τη κάνεις σιγά σιγά.Η ευφυΐα φαίνεται και από αυτό. Ένας φανατικός παλιός Αναγνώστης σου”.

“Wow πολυ vintage αστείο λέμε, και νόμιζα ότι τα ρατσιστικά με Πόντιους ήταν πολυ ξεπερασμένα”, γράφει επίσης χρήστης του Facebook.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments