Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Συνεχίζει στον Alpha η γνωστή παρουσιάστρια

Ελεονώρα Μελέτη: Συνεχίζει στον Alpha η γνωστή παρουσιάστρια
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Alpha και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στο δυναμικό του Alpha τη φετινή σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει τη δική της εκπομπή. Το “Μετά τα μεσάνυχτα” έχει παρουσιάσει μεγάλη επιτυχία καθώς είναι ένα πρόγραμμα που έλειπε από την Ελληνική τηλεόραση.

Οι συνεντεύξεις της Ελεονώρας Μελέτη δεν είναι κλισέ και οι καλεσμένοι της νιώθουν άνετα μαζί της. Αυτό βοηθάει την εκπομπή στο να βγάζει πολλές αποκαλύψεις. Σαν αυτές που έκανε πριν λίγες ημέρες ο Χρήστος Θηβαίος για την εξάρτηση του στο αλκοόλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτό το κορίτσι θα ναι πάντα το αγαπημένο μου λαγουδάκι το Πάσχα. Τις υπόλοιπες εποχές μεταλλάσσεται… #easterbunny @poulopom_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti Marossoulis (@nonoram) στις

Ελεονώρα Μελέτη: “Έχω συμφωνήσει με τον Alpha”

Η αγαπημένη δημοσιογράφος παραχώρηση συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος. Σε αυτή αποκάλυψε πως έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Alpha και μένει μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης με τις υπογραφές.

Οι άνθρωποι του καναλιού είναι ευχαριστημένοι με τα νούμερα της εκπομπής και θέλουν να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Δεν αποκλείεται η Ελεονώρα Μελέτη να αναλάβει και δεύτερη εκπομπή.

Το συμβόλαιό σου λήγει με τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Έχετε συζητήσει για του χρόνου;

“Ναι, έχουμε συζητήσει για του χρόνου. Θα συνεχίσω στον Alpha. Τον Φεβρουάριο έγιναν οι πρώτες συζητήσεις, έχουμε προφορική συμφωνία και πολύ σύντομα θα αποτυπωθεί και γραπτώς. Είμαστε και οι δύο πλευρές πολύ ευχαριστημένες από τη συνεργασία μας”, ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments