Lifestyle

Κατερίνα Στανίση: “Έσπαγαν μέχρι και πλακάκια στην πίστα” (vid)

Κατερίνα Στανίση: “Έσπαγαν μέχρι και πλακάκια στην πίστα” (vid)
Η Κατερίνα Στανίση ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Κοκλώνη.

Η Κατερίνα Στανίση δεν συνηθίζει να δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Μια από τις σπάνιες περιπτώσεις ήταν στον Νίκο Κοκλώνη και την εκπομπή It’s Show Time. Πέρα από τις επιτυχίες της, η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στον παρουσιαστή της εκπομπής.

Όταν έπιασε το μικρόφωνο το κέφι ανέβηκε τόσο για τον κόσμο, όσο και για τον Νίκο Κοκλώνη που δεν δίστασε να κάνει μια μικρή επίδειξη των χορευτικών του δυνατοτήτων. Λίγο αργότερα η Κατερίνα Στανίση ξεκίνησε τις αποκαλύψεις.

Κατερίνα Στανίση: Όσα είπε για τον χαμό στην πίστα

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αποκάλυψε ότι τις καλές εποχές γινόταν χαμός στα μαγαζιά που τραγουδούσε. Τα πιάτα έσπαγαν το ένα μετά το άλλο, ενώ δεν έλειψαν και πιο…ακραίες ζημιές. Η Κατερίνα Στανίση σήμερα περνάει πάρα πολύ ωραία. Εντάξει, δεν κλείσαμε και σαν γυναίκες!», είπε χαρακτηριστικά.

Την φλερτάρουν στην πίστα; «Μόνο στην πίστα; Και στη λαϊκή! Με φλερτάρουν πολύ νέοι, να σαν κι εσένα! Έχω πέραση». Και μάλιστα όπως είπε: «Έχω κάνει σχέση πολλές φορές με μικρότερο».

Η Κατερίνα Στανίση διηγήθηκε ένα περιστατικό,  όταν έβαλε φωτιά στα πράγματα του άντρα της αφού είχαν χωρίσει! Η Κατερίνα περιέγραψε τις εποχές που έκανε μεγάλο σουξέ και το κλίμα που επικρατούσε στα μαγαζιά που τραγουδούσε: «Τραπέζια φεύγανε, μπουκάλια φεύγανε, μέχρι και πλακάκια και μπιντέδες», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments