Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: Καυστική ανάρτηση για το ΣΥΡΙΖΑ – “Άβυσσος η ψυχή τους”

Άδωνις Γεωργιάδης: Καυστική ανάρτηση για το ΣΥΡΙΖΑ – “Άβυσσος η ψυχή τους”
Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει τους πανηγυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ισπανία.

Τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για το αποτελέσματα των ισπανικών εκλογών σχολιάζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο twitter. Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης με καυστικό τόνο αναρωτιέται για τους πανηγυρισμούς  στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Να αναφέρουμε, ότι νωρίτερα τόσο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είχαν προχωρήσει σε αναρτήσεις μέσω twitter για τη νίκη του Πέδρο Σάντεθ.

«Η πρώτη επιτυχία της συμμαχίας Βέμπερ-Μητσοτάκη: το Λαϊκό Κόμμα της Ισπανίας χθες είχε το χειρότερο αποτέλεσμα στην ιστορία του. Η νότια Ευρώπη εγκαταλείπει το νεοφιλελευθερισμό και τις ευρωπαϊκές πολιτικές που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν», έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο twitter.

Σε δεύτερο tweet, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφέρεται στην άνοδο της ακροδεξιάς και στην ανάγκη αντιμετώπισής της, απευθυνόμενος εμμέσως και στο ΚΙΝΑΛ.

Γράφει συγκεκριμένα: «Αρνητική εξέλιξη φυσικά η άνοδος της ακροδεξιάς. Για να αναχαιτιστεί πανευρωπαϊκά, οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να δίνουν διέξοδο στους λαούς και σε καμία περίπτωση να μην υιοθετούν την ατζέντα της. Ακούει η κ. Γεννηματά;».

Έτσι, ο Άδωνις Γεωργιάδης ορμώμενος από τα παραπάνω έγραψε με τη σειρά του:

«Παρακολουθώ από το πρωί τους πανηγυρισμούς των Συριζαίων για το αποτέλεσμα των Ισπανικών Εκλογών, δηλ. για το ότι ο εκεί Σύριζα έχασε -7% που πήγε όλο στο εκεί ΠΑΣΟΚ. Και που η εκεί ΧΑ πήρε 10% από την εκεί ΝΔ… άβυσσος η ψυχή τους ειλικρινά», γράφει συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments