Ζώδια

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για σήμερα (29/4/19)

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για σήμερα (29/4/19)
Ζώδια: Για τις επανασυνδέσεις διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέσης σας.

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για σήμερα (29/4/19).

Κριός: Επαναλήψεις διαλόγων θα έχετε αυτό το χρονικό διάστημα με τον σύντροφο σας, που θέλει να κλείσετε οριστικά κάποια κεφάλαια από το παρελθόν σας. Αστρολογική Εύνοια : 9/10.  Ταύρος: Με τον κυβερνήτη σας να σας προσφέρει όλα αυτά που θέλετε μέσα στην σχέση σας και ακόμη περισσότερα, εσείς δεν θα πρέπει να πάρετε άλλα ρίσκα. Αστρολογική Εύνοια : 9/10. Δίδυμοι:  Είστε μέσα στην αυστηρότητα – ένταση, αυτές τις ημέρες και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό προέρχεται, από την σχέση σας και τον σύντροφο σας. Αστρολογική Εύνοια : 10/10.

Καρκίνος: Έχετε κάποια ακόμη πρακτικά ζητήματα με τον σύντροφο σας, που κάνει ότι μπορεί από την μεριά του για να κλείσει τις εκκρεμότητες με το παρελθόν του. Αστρολογική Εύνοια : 9/10. Λέων: Αντιλαμβάνεστε ότι το συντροφικό σας έτερο, δεν έχει και την πιο σωστή τελικά συμπεριφορά προς εσάς, και μάλλον τώρα αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε έναν σοβαρό διάλογο. Αστρολογική Εύνοια : 10/10. Παρθένος: Κάτι έχει συμβεί μέσα σας, και τις τελευταίες ημέρες σκέφτεστε συνέχεια τον πρώην σας. Μέσα στην νέα εβδομάδα, πιθανόν και να επικοινωνήσετε μαζί του! Αστρολογική Εύνοια : 9/10.

Φωτογραφία: Pixabay

Ζώδια: Επανασυνδέσεις σχέσεων – Προβλέψεις για σήμερα (29/4/19)

Ζυγός: Δεν έχετε άλλες δικαιολογίες, εκτός από την συνήθεια για να μένετε μέσα σε σχέσεις και ερωτικές ιστορίες, που δεν σας δίνουν τίποτα από όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί. Αστρολογική Εύνοια : 10/10. Σκορπιός: Κάποιες συζητήσεις που θέλει να σας ανοίξει ο αγαπημένος σας, θα φέρουν στην επιφάνεια κάποια μικρά του παράπονα και ίσως και απόλυτα δικαιολογημένα. Αστρολογική Εύνοια : 9/10. Τοξότης: Τα λόγια αγάπης που θα ακούσετε από έναν φίλο – κοινωνικό σας γνωστό θα σας αφήσουν άφωνους. Σίγουρα μια νέα ερωτική σχέση, θα ξεκινήσει σύντομα. Αστρολογική Εύνοια : 9/10.

Αιγόκερως: Από τον καινούργιο μήνα, θα έχετε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση άρα όλα τα πρακτικά σας προβλήματα θα υποχωρήσουν μόνιμα και οριστικά. Αστρολογική Εύνοια : 10/10. Υδροχόος: Είστε σε πλήρη υπερκινητικότητα, καθώς πρέπει να λύσετε μια σειρά από θέματα μέσα στην οικογένεια σας, αλλά και να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας. Αστρολογική Εύνοια : 9/10. Ιχθείς: Μια αλλαγή στην εργασία – δράσεις του συντρόφου σας, ίσως και αλλαγή πόλης, θα επιφέρει τελικά μεταξύ σας μια καλύτερη προσωπική επαφή. Αστρολογική Εύνοια : 9/10.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments