Αθλητισμός

ΑΕΚ: Προχωράει του Βράνιες

ΑΕΚ: Προχωράει του Βράνιες
ΑΕΚ: Η υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες βαδίζει σε καλό δρόμο για την ΑΕΚ που βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την Άντερλεχτ

Η ΑΕΚ έχει βάλει σκοπό να επαναφέρει τον Όγκνιεν Βράνιες στην ομάδα και γι’ αυτό τον λόγο οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται σε διαρκή επαφή με αυτούς της Άντερλεχτ. Οι πιθανότητες για deal είναι υπέρ της Ένωσης μιας και οι Βέλγοι αλλά και ο παίκτης είναι απολύτως θετικοί ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει ένα αγκάθι που πρέπει να ξεπεραστεί.

Αυτό δεν είναι άλλο από το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού που φτάνει τις 800.000 ευρώ και η Άντερλεχτ θέλει να καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΑΕΚ ενώ οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι να το κάνουν.

Ο χρόνος πάντως κυλά υπέρ της ΑΕΚ και με δεδομένο ότι λόγω της περσινής χρονιάς του παίκτη, δύσκολα θα προκύψει κάποια πρόταση γι’ αυτόν, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υποχωρήσουν οι της Άντερλεχτ και θα βρεθεί η χρυσή τομή για την επιστροφή του Βράνιες.

ΑΕΚ: Δε θέλει άδειο ΟΑΚΑ στον Τελικό Κυπέλλου

Ο τελικός Κυπέλλου είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου σε όλες τις χώρες. Τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας έχει εξελιχθεί σε ένας δυνατός πονοκέφαλος για τις αρχές. Η κόντρα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει και οι τελικοί έχουν σημαδευτεί από επεισόδια. Αυτό έχει οδηγήσει τον υφυπουργό αθλητισμού να έχει πάρει την απόφαση να διοργανωθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία κόσμου. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και πριν μερικά χρόνια όταν η ΑΕΚ κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό με τον Ολυμπιακό.

Ένας αγώνας σε άδειο γήπεδο δεν αρέσει σε κανέναν. Αυτή την άποψη συμμερίζονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για κλειστό ΟΑΚΑ και οι δυο ομάδες δεν θέλουν να το συζητήσουν. «Ούτε γνωρίζουμε, ούτε θέλουμε να συζητήσουμε πιθανότητα κεκλεισμένων», είναι η θέση της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η θέση της περσινής πρωταθλήτριας για το θέμα.  «Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες γίνονται με κόσμο και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε ο τελικός να γίνει με κόσμο». Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είχε προτείνει να γίνει συμβολικό τελετουργικό για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ποντίων, κάτι που αποκρίθηκε θετικά και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από σχετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments