Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Μπλατ “κέρδισε” τον Αγραβάνη

Ολυμπιακός: Ο Μπλατ “κέρδισε” τον Αγραβάνη
Ο Ολυμπιακός δοκίμασε τις δυνάμεις του κόντρα στο Λαύριο και ο Δημήτρης Αγραβάνης έδειξε στον Ντέιβιντ Μπλατ ότι μπορεί να τον υπολογίζει.

Ο Ολυμπιακός αναζητά λύσεις τόσο για την τρέχουσα, όσο και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, μια πολλή καλή και άμεση λύση μπορεί να έρθει από το εσωτερικό της ομάδος. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αγραβάνη που σίγουρα ο σοβαρός τραυματισμός του που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός παρκέ επηρέασε την απόδοσή του. Ο Έλληνας φόργουορντ αγωνίστηκε στο χθεσινό (29/4) φιλικό ματς με το Λαύριο στο ΣΕΦ και έδειξε καλά στοιχεία που έκαναν τον Μπλατ να… χαμογελά.

Δεν έχουν σημασία μόνο οι 18 πόντοι που σημείωσε ο Έλληνας φόργουορντ. Έχουν σημασία τα τέσσερα τρίποντα και η συνολική του εμφάνιση. Ο Αγραβάνης ήταν από τα βασικά “βιολιά” του Ολυμπιακού τις προηγούμενες σεζόν, αλλά έμεινε πίσω και η περίοδος αποκατάστασής του και επιστροφής του στα παρκέ ήταν μεγάλη. Ο ίδιος με την εμφάνισή του δείχνει να έχει αφήσει πίσω την κακή περίοδο που πέρασε και είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Είναι δηλαδή τόσο παικτικά, όσο και συναισθηματικά έτοιμος για να κάνει το comeback. Το μόνο που θέλει είναι εμπιστοσύνη. Να δείξει δηλαδή ο Μπλατ ότι τον πιστεύει και να τον ρίξει στη μάχη σε ένα κρίσιμο ματς. Να νιώσει δηλαδή σημαντικός.

Ο Αγραβάνης ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ κατόπιν παρότρυνσης του πατέρα του με το μπάσκετ στα νεανικά τμήματα του Γ.Σ. Αμαρουσίου, υπογράφοντας εν τέλει επαγγελματικό συμβόλαιο για την περίοδο 2010-11. Από τους κιτρινόμαυρους αποχώρησε το καλοκαίρι του 2012 με προορισμό τον Πανιώνιο, με τον οποίο αγωνίστηκε εκτός από την Α1 Εθνική και σε έναν αγώνα του EuroCup. Το Μάρτιο του 2013 συμμετείχε στο All-Star Game ως μέλος της ομάδας U18.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κατόπιν δύσκολων διαπραγματεύσεων έλαβε μεταγραφή στον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα. Με την ομάδα του Πειραιά κατέκτησε το πρώτο του τρόπαιο τον Οκτώβριο του 2013 και συγκεκριμένα το Διηπειρωτικό Κύπελλο της FIBA.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi


Τον ίδιο μήνα πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του στην EuroLeague και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη εναντίον της Γαλατάσαραϊ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments