Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μπαίνει χειρουργείο μετά τον τελικό ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Μπαίνει χειρουργείο μετά τον τελικό ο Λουτσέσκου
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

Ένα πρόβλημα στην ωμοπλάτη ταλαιπωρεί τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, το τελευταίο διάστημα. Μία τενοντίτιδα που δεν του επέτρεψε να κρατήσει στα χέρια του όσο ήθελε την κούπα του πρωταθλητή Ελλάδας το βράδυ της φιέστας με τον Λεβαδειακό. Ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις και με το ιατρικό τιμ της ομάδας και είναι πολύ πιθανό να υποβληθεί σε επέμβαση μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λουτσέσκου: «Σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ, θέλουμε το νταμπλ»

Αντιμέτωπος με μια ιστορική ευκαιρία είναι ο ΠΑΟΚ με φόντο την επίτευξη του νταμπλ όπως δήλωσε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Φωτογραφία αρχείου


  • Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι σημαντικό για εμάς που είχαμε τέσσερις ημέρες ξεκούρασης γιατί είχαμε την ευκαιρία να συλλογιστούμε όλα όσα πετύχαμε μέσα στη σεζόν. Δεν μπορέσαμε να χαρούμε όσο θέλαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς τρεις μέρες μετά παίξαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Προκριθήκαμε στον τελικό και είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον Κύπελλο, έχουμε έξτρα ευθύνη. Θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε το Κύπελλο γιατί θα είναι άλλη μια υπέροχη στιγμή για την ιστορία του ΠΑΟΚ, θέλουμε το νταμπλ και να τελειώσουμε την σεζόν στην Super League, αήττητοι.

Φωτογραφία αρχείου


Κατά την διάρκεια των διακοπών, θα υπάρξει ένα μίτινγκ που θα εξετάσουμε τα επόμενα βήματά μας ενόψει της νέας σεζόν και της πιθανότητας μας να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League.

Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο και σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments