Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σέρχιο Ράμος “πρόδωσε” την μεταγραφή του Αζάρ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σέρχιο Ράμος “πρόδωσε” την μεταγραφή του Αζάρ
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Εντέν Αζάρ και ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να το ξέρει ήδη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συνδεθεί πολλές φορές με τον Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος εξτρέμ έχει δηλώσει πως θέλει να παίξει στην “Βασίλισσα” για να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο. Ο 28χρονος είχε σαν είδωλο του τον Ζινεντίν Ζιντάν και θέλει σαν τρελός να συνεργαστεί μαζί του.

Ο Αζάρ πίεσε το περασμένο καλοκαίρι για να πάρει μεταγραφή στους “μερένχες”, αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έκαναν ποτέ πρόταση για την απόκτηση του. Ωστόσο η επιστροφή του “Ζιζού” στον πάγκο της ομάδας φαίνεται πως φέρνει τον Βέλγο παικταρά πιο κοντά στη Μαδρίτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Tough game and an important point! 💪🏼 #comeonchelsea Pas facile aujourd’hui mais on prend un point important! 👊🏼 #cfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eden Hazard (@hazardeden_10) στις

Ρεάλ Μαδρίτης: Το ένοχο “Follow” του Σέρχιο Ράμος

Το καλοκαίρι πλησιάζει και όπως όλα δείχνουν, ο Εντέν Αζάρ θα πάρει μεταγραφή στη “Βασίλισσα”. Το συμβόλαιο του τελειώνει το 2020 και η Τσέλσι θα πρέπει να τον πουλήσει αν δεν θέλει να τον χάσει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει πως έχει πάρει οριστική απόφαση για το μέλλον του. Αν είναι να παραμείνει στην Τσέλσι θα είχε ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα Ισπανικά ΜΜΕ ο Σέρχιο Ράμος πρόδωσε την μεταγραφή του Αζάρ στην ομάδα. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε follow τον σούπερ σταρ της Αγγλικής ομάδας. Κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται όταν δυο ποδοσφαιριστές δεν αγωνίζονται στην ίδια ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments