Καιρός

Καιρός πρωτομαγιά: Έτσι θα “πιάσετε” τον Μάη

Καιρός πρωτομαγιά: Έτσι θα “πιάσετε” τον Μάη
Καιρός πρωτομαγιά: Αστάθεια και καταιγίδες στα ηπειρωτικά αναμένονται την πρώτη μέρα του Μαΐου.

Καιρός πρωτομαγιά: Λίγο μετά τις διακοπές του Πάσχα έρχεται μια άλλη επίσημη αργία. Αυτή είναι της πρωτομαγιάς που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να μαζεύουμε λουλούδια για να φτιάξουμε τα καθιερωμένα στεφάνια.

Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να το επιτρέψει και ο καιρός. Οι πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων μιλάνε για άστατο καιρό και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν βροχές στα ηπειρωτικά της χώρας.

Καιρός πρωτομαγιά: Η πρόβλεψη για σήμερα Τρίτη 30/4

Ζεστός θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη (30/4) με λίγες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από αργά το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες 4 με 6 μποφόρ.

Ο καιρός για την Τρίτη (30/4)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ:

  • Λίγες νεφώσεις που από τα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Βελτίωση από αργά το απόγευμα από τα δυτικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.
  • Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

  • Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά. Βελτίωση από αργά το απόγευμα.
  • Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments