Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τον έρωτα της με καλεσμένο της εκπομπής (vid)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τον έρωτα της με καλεσμένο της εκπομπής (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τον έρωτα της με καλεσμένο της εκπομπής της.

Η Κατερίνα Καινούριου είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα. Ωστόσο έχει καταφέρει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά από μια μικρή παύση για την περίοδο των γιορτών η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε στην εκπομπή της.

Τη Δευτέρα του Πάσχα ο Χρήστος Αντωνίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Ευτυχείτε”. Η παρουσία του στο πλατό έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να προβεί σε μια αποκάλυψη. Η εντυπωσιακή ξανθιά εκμυστηρεύτηκε τον έρωτα της για τον τραγουδιστή.

“Τον χαζεύω, και πραγματικά το λέω αυτό, όταν ήμουν μικρή τον έβλεπα συνέχεια και ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Χρίστο Αντωνιάδη”, ήταν τα λόγια της.

Κατερίνα Καινούριου: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής. Ο πατέρας της Δημήτρης, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Θάλεια, πρώην αεροσυνοδός. Έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Πάνο (γενν. 1987). Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο και το πιάνο ενώ φοίτησε στην Ελληνογαλλική Σχολή Αθηνών Saint Joseph. Έπειτα, παρακολούθησε το τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το οποίο και αποφοίτησε.

κανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο των ΜΜΕ, το 2005, δουλεύοντας ως ρεπόρτερ στην εκπομπή “Χωρίς ταμπού” της Μαρίας Μπεκατώρου, στο τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ. Η συνεργασία με τον σταθμό ολοκληρώθηκε έπειτα μια σεζόν. Από το 2006 μέχρι το 2008, άνηκε στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής “Όμορφος Κόσμος το πρωί” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, κάνοντας κυρίως ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις. Τη σεζόν 2008-2009 συνεργάστηκε με το κανάλι ANT1, συμμετέχοντας στην εκπομπή “Πρωινός καφές” ως ρεπόρτερ. Παρουσιαστές ήταν ο Νίκος Μουτσινάς και η Κατερίνα Ζαρίφη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments