Μedia

MasterChef: Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί

MasterChef: Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί
MasterChef: Ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού φέρεται να έχει αποχωρήσει.

MasterChef: Στο φετινό κύκλο του reality μαγειρικής τα πράγματα είναι απρόβλεπτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένας παίκτης αποχώρησε νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς. Μια τέτοια περίπτωση ήταν το Τάσος που έφυγε δυο φορές από το σπίτι του MasterChef.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν πολλές διαρροές για το τι θα δούμε από εδώ και πέρα. Μια από αυτές μιλάει για αποχώρηση ενός παίκτη που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Επίσης έχει δείξει και εξαιρετικές μαγειρικές ικανότητες.

View this post on Instagram

Μεταξύ Μανώλη, Ζαχίρ, Χρήστου και Θάνου, οι κριτές επέλεξαν τον τελευταίο για νικητή του Mystery Box! To σημερινό πλεονέκτημα θα έχει, ωστόσο, ένα twist! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr) on

MasterChef: Εκτός παιχνιδιού το “κρατς”

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος είναι ένας από τους παίκτες που θα δουν την πόρτα της εξόδου το επόμενο διάστημα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η τελική δυάδα αποτελείτε από τον Μανώλη και την Σπυριδούλα.

Αυτό σημαίνει ότι οι Παντελής, Ζαχίρ, Χρήστος, Πάνος, Ιωάννα και Ασημίνα θα αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια του reality μαγειρικής. Το πότε θα γίνει αυτό και με ποια σειρά δεν είναι ακόμα γνωστό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα επεισόδια που βλέπουμε εμείς είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τα γυρίσματα. Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να γίνει ο μεγάλος τελικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments