Μedia

Survivor spoiler διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (30/4) αγώνισμα

Survivor spoiler διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (30/4) αγώνισμα
Survivor spoiler διαρροή: Έγινε γνωστό το ποια ομάδα κερδίζει το αποψινό αγώνισμα επάθλου.

Survivor spoiler διαρροή: Μετά τα αγωνίσματα ασυλίας και του αυτοκινήτου, οι δυο ομάδες θα παίξουν με έπαθλο φαγητό. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει στους παίκτες το έπαθλο λέγοντας τους ότι “είναι κάτι που δεν έχει δοθεί ξανά στο παρελθόν”.

Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά είναι ένα ζουμερό μπέργκερ. Αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες καθώς ένα μπέργκερ μπορεί να κάνει τα σάλια κάποιου να τρέχουν. Πόσο μάλλον όταν βρίσκεται σε περίοδο πείνας.

View this post on Instagram

Με το σαρωτικό 10-2 η Άσπρη ομάδα διεκδικεί το αυτοκίνητο … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler διαρροή: Αυτοί θα φάνε το μπέργκερ

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που κερδίζει είναι η μαύρη με αρχηγό την Κατερίνα Δαλάκα. Η συγκεκριμένη ομάδα χρειαζόταν μια νίκη για να πάρει και πάλι τα πάνω της. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχασε δυο παιχνίδια ασυλίας και θα δει έναν παίκτη της να αποχωρεί.

Από την διαρροή προκύπτει ότι τον τελευταίο πόντο τον κέρδισε η Σουντέ και η Δαλάκα δεν πήγε να πανηγυρίσει μαζί της. Με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τις δυο παίκτριες να έχουν κόντρα.

Η αφορμή για την κόντρα των δυο γυναικών οφείλεται μια ψήφος. Η Τουρκάλα ψήφισε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια με την πρόφαση ότι το έκανε για να “κάψει” την ψήφο της. Ωστόσο όπως φαίνεται υπάρχει παρασκήνιο πίσω από αυτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments