Video

Βοηθός πέταξε το σημαιάκι του κι έφυγε τρέχοντας για την τουαλέτα (vid)

Βοηθός πέταξε το σημαιάκι του κι έφυγε τρέχοντας για την τουαλέτα (vid)
Ο βοηθός δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι τη λήξη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του.

Επειγόντως για την τουαλέτα έφυγε ο ένας από τους δύο βοηθούς της αναμέτρησης Τσάβες – Νασιονάλ για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο βοηθός δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι τη λήξη και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη θέση του, πετώντας το σημαιάκι του. Το ποδόσφαιρο δεν θα πάψει ποτέ να είναι ο βασιλιάς των σπορ. Πέρα από τα θεαματικά γκολ, τις απίστευτες ανατροπές και τις εκπληκτικές ντρίπλες, μας χαρίζει και μοναδικές στιγμές, που κανείς δεν περιμένει ότι θα δει.

Σε αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εϊμπαρ για το περυσινό πρωτάθλημα της La Liga, o Σέρχιο Ράμος άφησε για πέντε λεπτά τον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας πολλές απορίες. Αυτές λύθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας πάρει έγκριση από τον διαιτητή, Μοντέρο Μουνουέρα, πήγε στα αποδυτήρια καθώς χρειαζόταν επειγόντως τουαλέτα.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην Πορτογαλία και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Τσάβες με την Νασιονάλ. Στο β΄ ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 2-1 ο ένας εκ των δύο βοηθών πήγε στον διαιτητή, κάτι του είπε και στην συνέχεια άφησε το σημαιάκι του κι έφυγε σφαίρα για την τουαλέτα.

Όπως ήταν φυσικό το παιχνίδι διακόπηκε και συνεχίστηκε όταν ο βοηθός επέστρεψε στην θέση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments