Video

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το αυτοκίνητο (vid)

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το αυτοκίνητο (vid)
Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το αγώνισμα για το το αυτοκίνητο.

Survivor spoiler: Μετά από τα παιχνίδια της ασυλίας ήρθε η ώρα για αγώνα επάθλου. Αυτό ήταν άλλο ένα αυτοκίνητο, από τα πολλά που έχει δώσει η παραγωγή. Ήδη έχουν αποκτήσει αυτοκίνητο μέσα από το Survivor 3 η Σουντέ, η Σαμπριέ, ο Κυριάκος, ο Τόνι και ο Χικμέτ.

Η διεκδίκηση του αυτοκινήτου ξεκίνησε χθες με τις δυο ομάδες του Survivor 3 να ρίχνονται στο στίβο. Νικήτρια η άσπρη ομάδα με σκορ 10-2 η οποία και προχώρησε στην επόμενη φάση με το παιχνίδι τύχης «άσπρο-μαύρο».

View this post on Instagram

Στο παιχνίδι τύχης η Άσπρη ομάδα αναμετράται για το αμάξι 💥 … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Survivor spoiler: Χικμέτ ο μεγάλος νικητής

Αυτός που κέρδισε το παιχνίδι ήταν ο Τούρκος παίκτης Χικμέτ. Μάλιστα, ήταν η δεύτερη φορά που κερδίζει το συγκεκριμένο έπαθλο. Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγωνίσματος τόνισε πως κανείς δεν μπορεί να πει όχι σε τέτοιο δώρο.

“Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να καταλήξει στα χέρια ενός από τους φίλους μου, αλλά δεν θα μπορούσα να πω όχι σε ένα αυτοκίνητο”, ήταν τα λόγια του.

Νωρίτερα υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Σουντέ. Η Τουρκάλα παίκτρια ψήφισε την αρχηγό της και αυτό δεν άρεσε καθόλου στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments