Τεχνολογία

Facebook: Έρχεται υπηρεσία για να βρει ταίρι σε όσους είναι μόνοι

Facebook: Έρχεται υπηρεσία για να βρει ταίρι σε όσους είναι μόνοι
Το Facebook λανσάρει μια υπηρεσία για να φέρει πιο κοντά τους μοναχικούς ανθρώπους.

Το Facebook ξεκίνησε προκειμένου να φέρνει πιο κοντά τους νέους ανθρώπους. Σε μεγάλο βαθμό το έχει καταφέρει. Δεν είναι λίγες οι φορές που ζευγάρια γνωρίστηκαν μέσα από το κορυφαίο Social media στον κόσμο. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια.

Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών. Ωστόσο είναι έτοιμο να λανσάρει μια νέα υπηρεσία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν επιστροφή στις ρίζες του. Με ποιον τρόπο; Θα κάνει την…προξενήτρα στους μοναχικούς ανθρώπους.

Facebook: Έρχεται η υπηρεσία Secret Crush

Η υπηρεσία θα λέγεται Secret Crush και θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει έως εννέα «φίλους» για τους οποίους ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από μια διαδικτυακή σχέση. Μετά απλά περιμένει, μήπως και κάποιος από τους εννέα επιλέξει με την σειρά του εκείνον, οπότε και θα γίνει η αρχή.

Κάθε φορά που κάποιος θα επιλέγει ένα χρήστη, αυτός θα ενημερώνεται από το Facebook για τον αλλά μόνο εφόσον πετύχει η γνωριμία θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα αποκαλυφθούν τα ονόματα των χρηστών.

Για την ώρα η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Αυτές που θα μπορούν να ζευγαρώσουν από το Facebook είναι  η Κολομβία, ο Καναδάς, η Ταϊλάνδη, η Αργεντινή και το Μεξικό αλλά και 14 χώρες σε Ασία και Νότια Αμερική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments