Lifestyle

Σοφία Βόσσου: “Είμαι αδύνατη από επιλογή” (vid)

Σοφία Βόσσου: “Είμαι αδύνατη από επιλογή” (vid)
Η Σοφία Βόσσου άνοιξε την καρδιά της στην Ελεονώρα Μελέτη και ξεκαθάρισε ότι δεν πάσχει από νευρική ανορεξία.

Η Σοφία Βόσσου έδωσε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις στην Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή ερμηνεύτρια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την περίοδο της δόξας της. Παράλληλα αναφέρθηκε και στις φήμες που ακούγονται τελευταία.

Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πάσχει από νευρική ανορεξία. Ο ίδια όταν ρωτήθηκε για το θέμα ξέσπασε τονίζοντας πως έχει αδυνατίσει από δική της επιλογή και όχι εξαιτίας κάποιας αρρώστιας.

Σοφία Βόσσου: Επέλεξα μόνη μου να αδυνατίσω

“Εγώ έμαθα για το δημοσίευμα όταν με πήραν τηλέφωνο. Πέρασα μια γαστρεντερίτιδα, δεν πήγα στο νοσοκομείο. Είμαι αδύνατη από επιλογή, πασχίζω χρόνια. Δεν αναστατώθηκα από αυτό που γράφει. Πέρασα μια γαστρεντερίτιδα. Δεν είμαι ανορεξική, το θέλω να είμαι 54 κιλά. Δεν πάσχιζα να χάσω τα κιλά, να τα συντηρήσω ήθελα. Δεν μου άρεσε το σώμα μου όπως ήταν.

Δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα, ζήλευα. Δεν ήμουν υπερβολικά παχιά αλλά δεν μου άφηνε περιθώρια να ντυθώ. Τώρα είμαι ελαφριά, έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Μου πήρε χρόνια να τα χάσω, γιατί τα έχανα και τα έπαιρνα ξανά”, ήταν τα λόγια της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μια επέμβαση που είχε κάνει στο στομάχι.”Είχα κάνει διαμερισματοποίηση στομάχου, γιατί το στομάχι μου δεν ήταν στη σωστή θέση και έτρωγα παραπάνω. Δεν χόρταινα. Και έκανα δίαιτες που δεν ήταν καλές”.

Τέλος, η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Αντρέα Μικρούτσικο παρά το γεγονός πως είχαν σχέση για δέκα χρόνια.

“Ήμασταν ζευγάρι 10 χρόνια. Η σχέση μας δεν σταμάτησε ποτέ να υπάρχει, αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, ερωτευτήκαμε πάρα πολύ και αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Ο Ανδρέας είναι καλά, είχε εξαφανιστεί ένα διάστημα κι από μένα, δεν πολυμιλούσαμε, αλλά είδα μου έκανε ένα σχόλιο στο facebook και χάρηκα πάρα πολύ, αλλά δεν τον ζαλίζω, όταν θέλει ξέρει αυτός.

Περνάει τα πάνω του και τα κάτω του. Δεν θέλει, αλλά νομίζω θα το περάσει και νομίζω θα αρχίσει ξανά να κάνει και πράγματα. Για κανέναν δεν μπορώ να πω ότι ήταν ο μεγάλος μου έρωτας. Απέρριψα την πρόταση γάμου που μου έκανε γιατί δεν μου αρέσει ο γάμος”, ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments