Μedia

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι είπε για τη μάχη της με την κατάθλιψη (vid)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τι είπε για τη μάχη της με την κατάθλιψη (vid)
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που πέρασε στο παρελθόν.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν είναι από τους ανθρώπους που “μασάνε” τα λόγια τους. Κάθε της συνέντευξη είναι ενδιαφέρουσα. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και στην αποψινή της παρουσία στην εκπομπή Μετά τα μεσάνυχτα.

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της δεύτερης κόρης της και πώς κατάφερε να αποφύγει την επιλόχειο κατάθλιψη.

Αναφέρεται στη γνωριμία με τον σύζυγό της, δηλώνει υπέρ του δημόσιου θηλασμού και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θήλασε το πρώτο της παιδί δύο χρόνια! Περιγράφει τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν «φλέρταρε» με την κατάθλιψη κάτι που συνειδητοποίησε πρόσφατα.

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σύντομο βιογραφικό

Μετά το σχολείο, παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής από τη Λυδία Κονιόρδου και τον Κώστα Γεωργουσόπουλο. Το 1999 αποφοίτησε από το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών και το 2004 αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού, μπαλέτου και κλασικής κιθάρας.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2005, μέσα από τη σειρά του MEGA, “Επτά Θανάσιμες Πεθερές” ενώ ακολούθησε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά “Ήρθε κι έδεσε”. Τη σεζόν 2006-2007 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αστυνομική σειρά του ALPHA, “Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα”, δίπλα στους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ενώ τη σεζόν 2007-2008 πρωταγωνίστησε στη σειρά “Big Bang” μαζί με τον Δημήτρη Κουρούμπαλη και την Θάλεια Ματίκα μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments