Μedia

Survivor spoiler διαρροή: Ανησυχία στους Έλληνες παίκτες

Survivor spoiler διαρροή: Ανησυχία στους Έλληνες παίκτες
Survivor spoiler διαρροή: Ένα γεγονός έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους Έλληνες παίκτες του reality επιβίωσης.

Survivor spoiler διαρροή: Αυτές οι μέρες ήταν γιορτινές για όλη την ορθοδοξία. Οι Έλληνες παίκτες που παίζουν στο reality επιβίωσης δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Η παραγωγή ετοίμασε ένα γλέντι για τους συμπατριώτες μας.

Εκτός από το γλέντι οι Έλληνες παίκτες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τότε μπήκε η πρώτη φιτιλιά. Η Αφροδίτη Σκαφίδα πήρε πρώτη το κινητό τηλέφωνο και είδε την μητέρα της να της γράφει “Να θυμάσαι ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης και όχι δημιουργίας κοινωνικών σχέσεων”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πασχαλινό γλέντι έκαναν οι Ελληνες Survivors με τον @sakiswp και τον @giorgoslianos.official ρίχνοντάς το στον χορό 💥📸 .. Βρείτε περισσότερα με το link στο bio … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Survivor spoiler διαρροή: Ο προβληματισμός των Ελλήνων

Οι διαγωνιζόμενοι μιλούσαν αρκετή ώρα για το θέμα και η Κατερίνα Δαλάκα μονολόγησε ότι “Κάτι δεν πάει καλά”. Λίγο αργότερα η Αφροδίτη τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη από αυτά που διάβασε.

“Με προβλημάτισε που μου είπε ότι είναι ένα παιχνίδι και θα πρέπει να το βλέπω έτσι και όχι σαν ένα παιχνίδι κοινωνικών σχέσεων. Ήταν κάτι που με προβλημάτισε γιατί καταλαβαίνω που απευθύνεται. Μάλλον η μητέρα μου με βλέπει να στεναχωριέμαι για κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους ή ότι έχω αναπτύξει σχέσεις με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι δεν μου κάνουν καλό. Οπότε, το μυαλό μου πάει κάπου, θα το σκεφτώ και θα το λάβω υπόψη μου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💥Αγώνας επαθλου💥 Εκδρομή στην “Γαλάζια τρύπα” και γεύμα θα κερδίσει μία από τις δύο ομάδες απόψε! 👀💣 … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Η αλήθεια είναι ότι έχω έρθει κοντά με κάποια άτομα, αλλά πιστεύω ότι η μάνα μου δεν μου το λέει γι’ αυτό το σκοπό. Μου το λέει γιατί θα πρέπει να καταλάβω ότι έχω έρθει για έναν άλλο σκοπό, ότι έχω έρθει για ένα παιχνίδι. Να μην ξεχνάω στο μυαλό μου ότι πρέπει να κοιτάξω πρώτα τον εαυτό μου και το λόγο για τον οποίο έχω έρθει και να μην βάζω πίσω τους στόχους μου για μία φιλία ή για κάποιους ανθρώπους”, ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments