Video

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (vid)

Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (vid)
Survivor spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης της μαύρης ομάδας που αποχώρησε από το reality επιβίωσης.

Survivor spoiler: Η μέρα της αποχώρησης είναι μια από τις πιο δύσκολες στο reality επιβίωσης. Πριν λίγες μέρες η μαύρη ομάδα είχε χάσει την ασυλία πήγε στο συμβούλιο για να βγάλει δυο παίκτες της προς αποχώρηση. Ο Σπύρος και Ελπίδα ήταν αυτοί που τέθηκαν στην κρίση του κοινού.

Το Ελληνικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε να κρατήσει εντός παιχνιδιού τον Σπύρο. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι η Ελπίδα θα πάρει σύντομα το αεροπλάνο προκειμένου να επιστρέψει στη χώρα μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Ελπίδα αποχωρεί απόψε από το #SurvivorGR έχοντας δώσει την ψυχή της στους στίβους μάχης, έχοντας κερδίσει μοναδικές εμπειρίες και δημιουργήσει φιλίες 💥 … #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece) στις

Survivor spoiler: Το περίμενε η Ελπίδα

Η Ελληνίδα παίκτρια όταν έμαθε το αποτέλεσμα δεν έδειξε να εκπλήσσεται ιδιαίτερα. Μάλιστα, λίγο αργότερα αποκάλυψε πως περίμενε ότι θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

“Έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά, έχω μαζέψει όλα μου τα πράγματα, τα κοχυλάκια μου… Νιώθω γεμάτη, φεύγω με αναμνήσεις πολλές, με πολλούς φίλους που σίγουρα θα τα πούμε έξω και με τους Έλληνες και με τους Τούρκους. Πέρασα απλά υπέροχα, φεύγω με ένα τεράστιο χαμόγελο. Δεν στεναχωριέμαι, ήθελα να συνεχίσω, αλλά νιώθω γεμάτη”, ήταν τα λόγια της.

Αυτή η αποχώρηση θα μπορούσε να θεωρηθεί και έκπληξη καθώς η Ελπίδα αποτελούσε μια από τις δυνατότερες παίκτριες της Ελληνικής ομάδας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments