Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Κούτρη και Καμαρά

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Κούτρη και Καμαρά
Ο Ολυμπιακός έχει ενημέρωση πως θα έρθουν προτάσεις για Κούτρη και Καμαρά, ωστόσο δεν... καίγεται να τους πουλήσει και ξεκινάει τις συζητήσεις από πολύ μεγάλα ποσά.

Είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν. Είναι σε καλή ηλικία, έχουν μεγάλη μεταπωλητική αξία και ο Ολυμπιακός γνωρίζει πως αργά ή γρήγορα θα φτάσουν επίσημες προτάσεις για την απόκτησή τους. Ο λόγος για τους Λεονάρντο Κούτρη και Μαντί Καμαρά. Δύο παίκτες που βρίσκονται στο μπλοκάκι πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Για τον αριστερό μπακ της ομάδας, μάλιστα, πρόσφατα υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από την Πορτογαλία.

Στον Ολυμπιακό δε βιάζονται και γνωρίζουν ότι μπορούν να πάρουν πολλά χρήματα από ενδεχόμενες πωλήσεις τους. Χωρίς, πάντως, αυτές να είναι στα άμεσα σχέδιά τους, ιδιαίτερα για τον Καμαρά. Ο Ολυμπιακός ζητεί για τον 22χρονο μέσο ποσό πάνω από 20 εκατ. ευρώ, ίσως ακόμη και 25 εκατ. ευρώ! Έτσι τα 11 εκατ. ευρώ που φέρεται διατεθειμένη να δώσει η Γουότφορντ δεν αρκούν σε καμία περίπτωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» προφανώς θέλουν να κρατήσουν τον άσο από τη Γουινέα την επόμενη σεζόν, καθώς θεωρούν πως θα προοδεύσει και θα βοηθήσει την ομάδα ακόμη περισσότερο ανεβάζοντας ταυτόχρονα κι άλλο την τιμή του. Αν, δε, ο Ολυμπιακός παίξει στους ομίλους του Champions League ή έστω προχωρήσει περισσότερο στην Ευρώπη, η προβολή του παίκτη θα είναι μεγαλύτερη και κατ’ επέκταση και οι προσφορές που θα έρθουν.

Το ίδιο ισχύει και για τον Λεονάρντο Κούτρη. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportday” θέλει τον Ολυμπιακό έτοιμο να τον πουλήσει. Και αναφέρει πως ήδη αναζητεί αντικαταστάτη. Κάτι, πάντως, που δε φαίνεται να ισχύει. Και στην περίπτωση του Κούτρη οι Πειραιώτες ξέρουν πως μπορούν να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες προτάσεις, αν ο παίκτης κάνει κι άλλη καλή σεζόν. Και κυρίως αν στην Ευρώπη η ομάδα πάει καλά και ο αριστερός μπακ καταγράψει κι άλλες καλές εμφανίσει στο ενεργητικό του.

Το βέβαια και στις δύο περιπτώσεις είναι πως θα έχουμε αρκετά επεισόδια μπροστά. Αμέσως μετά το τέλος της σεζόν αναμένεται να πάρει… φωτιά το φαξ στα γραφεία του συλλόγου και η ενημέρωση από ατζέντηδες είναι πως θα έρθουν προτάσεις. Αν αυτές θα ικανοποιήσουν τον σύλλογο, είναι κάτι που θα φανεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments