Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θέλει να μείνει ο Γκος

Ολυμπιακός: Θέλει να μείνει ο Γκος
Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος δηλώνει ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός βιώνει μια άσχημη χρονιά σε ουκ ολίγα επίπεδα, με το οικονομικό να αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα στο σύλλογο, αλλά τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος να μοιάζει διατεθειμένος να συνεχίσει. Ο Αμερικανός γκαρντ, όπως και οι υπόλοιποι που αποκτήθηκαν από την ομάδα το καλοκαίρι, είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο και, σε αντίθεση με την αποχώρηση παικτών, όπως ο Μπριάντε Ουέμπερ και ο Αξέλ Τουπάν, εκείνος φροντίζει να διαδίδει το μήνυμα, ότι προτίθεται να συνεχίσει να είναι κάτοικος λιμανιού.

Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sportday» να αναφέρει πως όλα πάνε καλά, κάτι που λογικά σημαίνει πως έχει βρεθεί άκρη και στο οικονομικό κομμάτι. Είναι αρκετά πιθανό, κάπως έτσι, να συμπεριληφθεί και στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου κι αν παίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές μέρες ο Γκος είχε κάνει δηλώσεις στην Cosmote TV και είχε εκφράσει την επιθυμία παραμονής. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ είχε μιλήσει μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και σημείωσε. «Είμαστε χαρούμενοι όσοι είμαστε εδώ και θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο το δυνατόν πιο δυνατά. Θέλουμε να είμαστε σκληροί, προπονούμαστε για να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα σε σχέση με την προηγούμενη. Λείπουν παίκτες και χρειάζεται το step up από όλους μας. Βλέπουμε κάθε μέρα ξεχωριστά και κοιτάζουμε να είμαστε συνεπείς».

Στο ΣΕΦ ο Σπανούλης

Όλοι γνωρίζουν πόσο πολύ αγαπάει το μπάσκετ. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Βασίλης Σπανούλης νιώθει σαν θηρίο σε κλουβί, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να έχει χάσει τον ηγέτη της ομάδας του εδώ και ένα μήνα. Στον Ολυμπιακό είναι αισθητή η απουσία του και άπαντες καλούνται να βγουν μπροστά για να καλύψουν το κενό του. Όμως η προπόνηση της ομάδας του Πειραιά την Τετάρτη του Πάσχα έκρυβε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος την 1η Απριλίου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (είχε υποστεί ρήξη περονιαίου τένοντα), βρέθηκε στο ΣΕΦ και μάλιστα συμμετείχε στο καθιερωμένο «ζντο» πριν την έναρξή της προπόνησης! Ο V-Span υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και σύντομα θα είναι σε θέση να «αποχωριστεί» τις πατερίτσες, ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν κανονικά με τον Σπανούλη παρόντα και προετοιμάζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό Ρόδου στο Φάληρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments