Ελλάδα

Ο Αρκάς το τερμάτισε: Τρομερό σκίτσο για τον Τσίπρα και τον Πολάκη

Ο Αρκάς το τερμάτισε: Τρομερό σκίτσο για τον Τσίπρα και τον Πολάκη
O Αρκάς "ξαναχτυπά" με νέο του σκίτσο με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Παύλο Πολάκη στην Κρήτη.

Ο Αρκάς ξαναχτυπά με νέο σκίτσο για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Παύλο Πολάκη. Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας στην Κρήτη ήταν η αφορμή για νέο φαρμακερό σκίτσο από τον σκιτσογράφο, που το πρόσθεσε στη γνωστή σειρά του “Τα παιδικά χρόνια του Πρωθυπουργού”.

Στο σκίτσο εμφανίζονται ο Αλέξης Τσίπρας και ο Παύλος Πολάκης ως παιδιά και συζητούν. Ο γνωστός σκιτσογράφος ασχολείται με τα ψέματα του πρωθυπουργού και τις συνεχείς βρισιές του αναπληρωτή Υπουργού. Ο Τσίπρας λέει: «Εγώ ξέρω να λέω ψέματα!… εσύ τι ξέρεις;», με τον Παύλο Πολάκη να απαντάει: «Να βρίζω». Τότε ο Αλέξης Τσίπρας λέει: «Ωραία, εγώ θα λέω ψέματα κι εσύ θα βρίζεις όποιον δεν τα πιστεύει!»

Δείτε το σκίτσο που δημοσίευσε ο Αρκάς:

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Donnerstag, 2. Mai 2019

Αρκάς: Το φαρμακερό σκίτσο για τον Πολάκη και τον πίθηκο (pic)

Πριν από μερικές ημέρες ο Αρκάς, μετά από όσα συνέβησαν μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, αναδημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα παλαιότερο σκίτσο. Σ’ αυτό μια δασκάλα δείχνει στον μαθητή, Αλέξη Τσίπρα έναν πίνακα με την εξελικτική πορεία του ανθρωπίνου είδους.

“Πες μας τη δείχνει αυτή η εικόνα”, ρωτά η δασκάλα για να λάβει μια αφοπλιστική απάντηση. “Δεν ξέρω, αλλά αυτόν εγώ κάποια μέρα θα τον υπουργοποιήσω”, λέει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός δείχνοντας έναν πίθηκο.

Δείτε το σκίτσο που αναδημοσίευσε ο Αρκάς:

Η ανάρτηση του Αρκά στο Facebook:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments